Hacilar Erciyesspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil Içöz Açiklamasi 'Hacilarli Is Adamlarimizi Destege Davet Ediyorum'

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Hacilar Erciyesspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Halil Içöz, yeni sezon öncesi Hacilarli isadamlarina seslenerek takima ekonomik destek verilmesini istedi.

Bölgesel Amatör Lig takimlarindan Hacilar Erciyesspor’un yönetim kurulu üyesi Halil Içöz, yeni sezonda basari çitasini yükseltmek adina birliktelik olusturulmasi gerektigini söyledi.

Halil içöz, Hacilarli isadamlarina seslenerek, "Hacilar Erciyesspor’un ekonomik yükü sadece belediyemize ve belediye baskanimiz Bilal Özdogan’a birakilmamali. Ilçemizin çok önemli sanayi kuruluslari ve isadamlari var. Kendilerini ilçemizin gözbebegi takimimiza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Harcanan paranin sadece futbol olarak görülmemesini, gençlige hizmet yapildigini söyleyen Halil Içöz, "Hacilar Erciyesspor, Kayserili sporculardan kurulu bir takim. Alt yapimizda onlarca oyuncumuz var. Sadece futbola yatirim yapilmiyor. Gençligimizi spora yönlendirme ve özendirme adina da çok önemli bir görev üstlendigimizi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA