Erzurumspor Zorlu Altinordu Deplasmanindan Umutlu

Spor Toto 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Erzurumspor FK, 37. haftada deplasmanda karsilasacagi Altinordu maçi hazirliklarini sürdürdü. Antrenmani izleyen taraftarlar mesale yakip futbolculara zorlu maç öncesi hem moral hem de destek verdi.

Ahmet Dal: “Bu takim bu ligde kalacak”

Erzumspor FK Baskani Ahmet Dal, zorlu ve olaganüstü sartlarin içinden bu noktaya geldiklerini belirterek, “Bu takim sizlerin destekleriyle ve dualariyla büyüklerimizin yanimizda olmasiyla önce üçüncü ligde sonra ikinci ligde ve birinci ligde sampiyon oldu. Çok büyük basarilara imza attik, sokaklara döküldük, sevindik, mutlu olduk. Biz o coskuyu hep birlikte yasadik. Bu sene gerçekten Erzurumspor için çok olagan üstü ve zor bir sene yasadi. Ama son maça kadar, bir maçin son düdügüne kadar, son haftaya kadar Erzurumspor taraftarlari takimimizin yaninda oldu. Yine ayi sekilde onlarin yaninda olacaklar. Transfer yasagi var, puan silme cezasi var, stadinda sikintisi olan bir takim bu yarisi buraya kadar getirdi, bu takimla birlikte. Istanbul’da oldugumuz zaman her fakli sehirde maç oynadigimizda takimin her ferdi ’Keske Erzurum’da olsak. Kendi seyircimizin huzurunda oynasak bu maçlari’ diyor. Gerçekten olaganüstü bir sezin geçiriyoruz. Son iki maçimiz kaldi. Takimimiz her seyin farkinda. Her soyunma odasina girdigimde tüm arkadaslarimin bu duruma üzüldügünü görüyorum. Yine ayni sekilde kalan 180 dakikamiz var. Altinordu ve Bolu maçlari kaldi. Takimimiz üzerine düseni yapacak. Ve bu takim bu ligde kalacak” dedi.



Hakan Kutlu: “Futbolcularimiz sorumluluk aldilar”

Teknik Direktör Hakan Kutlu, lige tutnacaklarini ifade ederek, “Maçlarimizi burada oynamayi çok istiyorduk. Ancak sartlardan dolayi disarida oynamak zorunda kaldik. Bugün verdiginiz destek çok önemli. Futbolcularimin sahiplendigini bilmenizi istiyorum. Çok önemli sorumluluk aldilar. Son iki maçimiz. Bu iki maçta geregini yaparak bu takimi ligde tutacagimiza inaniyorum” dedi.



Mustafa Yumlu: “Biz kendimize güveniyoruz, sizde bize güvenin”

Imir deplasmanindan istedikleri sonuç ile döneceklerini dile getiren kaptan Mustafa Yumlu ise “Her seyin futbolcularda bittigini biliyoruz. Insallah bu hafta gidip Altinordu maçini alacagiz. Biz kendimize güveniyoruz. Sizde bize güvenin. Biz bu isi çözüp gelecegiz insallah” dedi.

Erzurumspor yagmur altinda antrenmanini sürdürdü.

Kaynak: İHA