Batman'da Yapilan Tekvando Küçükler Grup Müsabakalari Sona Erdi

Batman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün 2022-2023 okul sporlari faaliyet programinda yer alan tekvando küçükler grup müsabakalari Batman’da yapildi.

19 Mayis Spor salonunda yapilan ve 4 gün süren müsabakalara Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce sporcu katilim sagladi. Batman, Diyarbakir, Bingöl, Erzurum, Siirt, Sanliurfa, Trabzon, Osmaniye, Giresun, Van, Rize ve Gaziantep illerinin sampiyonlari gruptan çikmak için büyük bir mücadele verdiler. Kiz ve erkeklerde 27-30-33-36-40-45-50-57 ve +57 kilogramlarinda yarisan sporculardan ilk üçe girenler Türkiye finaline yükseldi.

4 gün süren turnuvalarin ardindan dereceye girenlere kupa ve madalyalarini veren Okul Sporlari Sube Müdürü Servet Dursun, katilim saglayan bütün il ve sporculara tesekkür ederek, “Batman olarak grup müsabakalarina ev sahipligi yaptigimiz için mutluyuz. Sadece tekvando da degil, bütün kategorilerde ev sahipligi yapmaya devam edecegiz. Dereceye giren takim ve sporcularimiza final müsabakalarinda da basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA