Bakan Akar'dan Kayserispor'a Ziyaret

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’u ziyaret etti. Akar’a, Kayserispor ziyaretinde adinin yazili oldugu, 38 sirt numarali forma hediye edildi.

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayi gösterilen Hulusi Akar, Kayserispor’u ziyaret etti. Recep Mamur Tesisleri’nde Kulüp Baskani Ali Çamli ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilanan Akar, yapilan toplantinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Kayserili hemserilerinin kendisine gösterdigi destek ve yakin ilgiden dolayi tesekkür ederek sözlerine baslayan Hulusi Akar, "Kayserispor bizim için büyük bir sembol, sehrimizin medari iftihari. Kayserispor’un herkesin gönlünde ayri bir yeri var. Sehrimizin imkanlari ve sagladigi firsatlari kullanmak suretiyle Kayserispor’un sehrimizi çok daha üst seviyelerde temsil edecegini, hemserilerimizin de firsatlari degerlendirip Kayserispor’u daha fazla destekleyecegine inaniyoruz" diye konustu.

Sözlerinin sonunda gösterilen ev sahipligi için tesekkür eden Akar, takima ve yönetime basari dileklerini iletti.

Ali Çamli: "Karanliga dogru giderken isik oldu"

Kayserispor Baskani Ali Çamli ise, Milli Savunma Bakani Akar’i agirlamaktan onur duyduklarini ifade ederek sözlerine basladi.

Tikandiklari ve ne yapacaklarini düsündükleri bir dönemde Akar’in imdatlarina yetistigini aktaran Çamli, "Karanliga dogru giderken isik oldu. Sehrim, yönetimim ve kulübüm adina en derin saygi ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

Basarilarla dolu hayatinda Akar’a daha büyük basarilar temennisinde bulunan Çamli, sunlari söyledi:

"Böyle bir isme sehir olarak sahip olmak hepimizi ayri ayri gururlandiriyor. Hulusi Akar pasanin ülkemiz ve sehrimiz için yaptiklarinin degeri hiçbir zaman tartisilamaz. Bundan sonra Kayserispor’un endise edecegi hiçbir sey oldugunu düsünmüyorum. Bugün burada konusabiliyor, Kayserispor’u sahaya çikarabiliyorsak bunu, asker görünümlü çakallari bertaraf ederek aslanlar gibi o hengamenin içinden çikip, halkinin ve milletinin yaninda yer alan Hulusi Akar’lara borçluyuz. Bunun siyasi bir söylemle alakasi yoktur. Yurt içinde ve sinir ötesinde Hulusi Akar’in ülkemize hizmeti çok büyüktür. Bunu bizlerin söylemesi lazim. Hulusi Akar pasam bir tesekkür beklemiyor hatta bunlarin konusulmasindan rahatsiz oldugunu da biliyorum ama ben bunlari söylemek gerektigini düsünüyorum."

Sözlerinin sonunda Ali Çamli, Hulusi Akar’a 38 sirt numarali isminin yazili oldugu Kayserispor formasi hediye etti.

Kaynak: İHA