21 Torunlu Inci Nine Tekerlekli Sandalyeyle Torununu Izledi

Kars’ta 21 torunu olan Inci nine, tekerlekli sandalyeyle torununun boks maçini izledi. Rakibini yenen Efe Güngör, galibiyetini ninesinin elini öperek kutladi.

Kars Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Türkiye Boks Federasyonu isbirligiyle 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Boks Dostluk Müsabakasi düzenlendi.

Ismail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayi’nda düzenlenen boks turnuvasina tekerli sandalyesiyle torunun karsilasmasini izlemeye gelen Inci Güngör damgasini vurdu. Torununun ringe çikmasiyla birlikte alkislarla torununa destek veren Inci nine, torunu Efe Güngör’ün karsilasmayi kazanmasiyla birlikte sevinç göz yasi döktü. O anlar kameralara yansidi.

Torununun kazandigini belirten Inci Güngör, “Kendisi beni çok sever, insallah diger maçlarina da gidecegim. Allah devamini getirsin, Allah hayirli firsat versin” dedi.

Turnuva ile ilgili degerlendirmelerde bulunan Kars Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltik, “Agri, Igdir, Kars ve Van’dan 82 sporcunun katilimiyla 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’na binaen 4’lü dostluk turnuvasi düzenledik. Çok güzel müsabakalar oluyor, sporcularimizi dinç tutmak ve daha büyük sampiyonalara hazirlamak için 4’lü bir turnuva düzenledik, maçlar da devam ediyor” diye konustu.

Kars Ismail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayi’nda düzenlenen Ibrahim Ethem Güngör Bas Hakemliginde gerçeklesen müsabakaya Kars’tan 36, Igdir’dan 28, Agri’dan 17 ve Van’dan 5 olmak üzere toplam 82 sporcu katildi.

11-12 yas alt minikler, 13-14 yas üst minikler, 15-16 yas yildiz ve 17-18 yas gençler kategorisinde düzenlenen müsabakalarda kadin ve erkek sporcular dereceye girmek için kiyasiya mücadele etti.

Kaynak: İHA