Sampiyon, Mersin'i Evinde Devirdi

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adigüzel Sezonunda mücadele eden Çagdas Bodrumspor, 29. hafta maçinda İçel Büyüksehir Belediyesi ile deplasmanda karsilasti.

Geçen hafta sampiyonlugu garantilemenin verdigi rahatlik ve güven ile sahaya çikan Bodrum ekibi, ilk çeyregini 16-15 geride bitirdigi müsabakada devre arasina 32 -34 önde gitti. Üçüncü çeyregi de 48 -52 önde bitiren Çagdas Bodrumspor, maçi 63-71 önde tamamladi.

Maça Hakan Yapar, Chris Warren, Horace Spencer, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk besi ile çikan Çagdas Bodruspor’da maçta 21 sayi atarak takimin galibiyetinde büyük katki saglayan Chris Warren’i, 17 sayi ile Hakan Yapar, 11 sayi ile Ege Havsa takip etti.

Maç sonunda bir açiklama yapan Çagdas Bodrumspor Basantrenörü Ender Arslan, ligin son deplasman maçini su sekilde degerlendirdi; “İçel, gerçekten bu ligin en iyi basketbol oynayan takimlarindan biri. Oyuncularimi tebrik ediyorum, buraya sampiyon olarak geldiler ve sampiyon karakteri ile oynadilar. Sampiyon olduklari için ciddiyeti elden birakmadilar. Bütün sezon oldugu gibi çok iyi mücadele ettiler ve dedigim gibi İçel gibi çok iyi bir takimi çok az sayida tuttuk. Bu oyuncularla çalistigim için gurur duyuyorum. İçel’e play-off’ta basarilar diliyorum. Bizi gerçekten çok iyi agirladilar bunun için de tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum”

Çagdas Bodrumspor, ligdeki son maçini 21 Mayis Pazar günü saat 15:45’te taraftarinin önünde oynayacak.

Kaynak: İHA