HDI Sigorta Kadinlar Türkiye Kupasi'nda Yari Final Heyecani

Bolu’da, HDI Sigorta Kadinlar Türkiye Kupasi’nda yari finale yükselen takim kaptanlarinin katildiklari basin toplantisi düzenlendi.

Kadinlar Türkiye Kupasi’nda yari finale yükselen takim kaptanlarinin katilimiyla Bolu’da basin toplantisi düzenlendi.

Karaçayir Spor Salonu’nda düzenlenen toplantiya Yalikavakspor’un kaptani Kübra Yilmaz, Kastamonu Belediyesi kaptani Serpil Iskenderoglu, Izmir Büyüksehir Belediyesi kaptani Burcu Dindar ve Antalya Konyaalti Belediyesi kaptani Monika Janesca Kildan katildi.



Kübra Yilmaz: "Bodrum halkina armagan etmek istiyoruz"

Armada Praxis Yalikavakspor’un kaptani Kübra Yilmaz, "Görele Belediyesi ile çeyrek finalde güzel bir maç oynadik, iyi basladik ve kazandik. Adim adim bakiyoruz. Amacimiz burada iyi maçlar ve iyi hentbol oynayip kupayi kazanmak. Hirsliyiz, istekliyiz, bunun için çalistik ve sezonu bir kupa ile taçlandirip Bodrum halkina armagan etmek istiyoruz" dedi.



Serpil Iskenderoglu: "Heyecanli güzel maç oynayacagimizi düsünüyorum"

Kastamonu Belediyesi kaptani Serpil Iskenderoglu, "Konyaalti Belediyesi’ni kutluyorum, ülkemize büyük bir gurur yasattiklari için tesekkür ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak dün oynadigimiz Tekirdag maçini rahat bir sekilde geçtik. Yari finalde Konyaalti Belediyesi ile seyir zevki yüksek, heyecanli güzel maç oynayacagimizi düsünüyorum. Zor maçlar önümüzde, hedefimiz kupayi almak. Hazirlandik, haziriz, umarim sakatliksiz güzel maçlar izletiriz. Herkese basarilar diliyorum" diye konustu.

Sekizli finali dedegerlendiren Iskenderoglu, "Sekizli final olmasi güzel oldu, bütün kadin hentbolu camiasi bir araya gelmis olduk, özlemlerimizi giderdik, görüstük. Çok güzel maçlar oldu ve umarim daha da güzel maçlar izlettiririz. Medyada daha fazla yayinlanmasini, bizimle ilgilenmesini bekliyoruz. Basarilara imza atmamiz gerektigini de biliyoruz" seklinde konustu.



Burcu Dindar: "Bu sefer kupayi alip Izmir’e götürmek istiyoruz"

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nden Burcu Dindar da Konyaalti Belediyesi’ni Avrupa Kupasi’ni Türkiye’ye getirdikleri için kutladigini belirterek, "Izmir Büyüksehir Belediyesi olarak hedeflerimiz dogrultusunda emin adimlarla ilerliyoruz. Dün Yenimahalle Belediyesi ile oynadigimiz çeyrek final maçi konsantrasyon eksikliginden dolayi zorlu geçti. Ama kazanan taraf biz olduk ve mutluyuz. Yari finalde Yalikavak ile oynayacagiz. Seyir zevki yüksek, güzel bir maç olacagina inaniyorum. Iki senedir Kastamonu ile final oynayip kupayi kaçirdik. Bu sefer kupayi alip Izmir’e götürmek istiyoruz. Tüm arkadaslarima basarilar dilerim" ifadelerini kullandi.

Monika Janesca Kildan: "Biz de güçlüyüz"

Konyaalti Belediyesi oyuncusu Monika Janesca Kildan ise, "Üsküdar Belediyesi ile güzel bir maç oynadik. Ilk hedefimize ulastik ve kazandik. Ikinci hedefimize ulasmak için buradayiz. Yari finalde zorlu bir rakibimiz oldugunun farkindayiz ama biz de güçlüyüz. Takim arkadaslarima ve teknik ekibimize güveniyorum. Biz de kupayi almak istiyoruz" dedi.



"Türkiye’ye Avrupa Kupasi getirmekten gurur duyuyoruz"

Konyaalti Belediyesi’nin Avrupa Kupasi kazanmasi ile ilgili de Kildan, "Çok mutluyuz. Türkiye’de tarih yazdik. Türkiye’ye Avrupa Kupasi getirmekten gurur duyuyoruz. 3 yillik bir takimin Antalya’ya kupa getirmesinin mutlulugunu yasiyoruz" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA