Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Sampiyonluk Kupasini Kaldirdi

Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçinda Eczacibasi’ni 3-2 maglup ederek seride 3-0 öne geçen Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, sampiyonlugunu 6. kez ilan etti. Sari-lacivertliler, sampiyonluk kupasini düzenlenen törenle Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag’in elinden aldi.

Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Sultanlar Ligi final serisi üçüncü müsabakasinda Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karsi karsiya geldigi Eczacibasi Dynavit’i setlerde 3-2 maglup edip, seride 3-0 üstünlük saglayarak 6. sampiyonluguna ulasti. Son sayinin alinmasiyla büyük cosku yasayan sari-lacivertli oyuncular, maçin ardindan düzenlenen törenle sampiyonluk kupasina kavustu. Fenerbahçe’ye kupasini Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag takdim etti.

Maçin en degerli oyuncusu Vargas

Fenerbahçe Opetli oyuncu Melisa Vargas, müsabakanin en degerli oyuncusu (MVP) ödülünü aldi. Gizem Örge en iyi libero, Carneiro ise en iyi pasör ödülüne layik görülürken, en iyi orta oyuncu kaptan Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör Fedorovtseva, en iyi pasör çaprazi da Vargas seçildi.

Eczacibasi Dynavit’te Saliha Sahin ise Misli.com özel ödülü aldi.

Kaynak: İHA