Türk Telekom Kafilesi Uçakta Final Maçi Hakkinda Degerlendirmelerde Bulundu

7Days EuroCup final mücadelesi öncesi uçakta degerlendirmelerde bulunan Türk Telekom basketbol takimi sporculari kazanacaklarinin sözünü verdiler.

7Days EuroCup finalinde Ispanya’nin Gran Canaria takimiyla eslesen Türk Telekom sporculari, yolculuk esnasinda basin mensuplarina degerlendirmelerde bulundu. Takim kaptani Semih Erden, 3 Mayis Çarsamba günü oynanacak final maçi için rakibin iyi ve kötü yönleri iyi sekilde analiz ettiklerini belirterek, “Bu maçi kazanmak için sahaya çikacagiz. Ülkemize bu kupayi getirmek istiyoruz. Insallah da bunu basaririz“ ifadelerine yer verdi.

“Bu maçi kazanmak için sahaya çikacagiz”

Takim kaptani Semih Erden, finalde olmayi istediklerini belirterek, "Istedigimiz gibi finale kadar gelebildik. Önümüzde bir maç kaldi. Gran Canaria bildigimiz bir rakip. Ne yapmamiz ve ne yapmamamiz gerektigini çok iyi biliyoruz. Bu maçi kazanmak için sahaya çikacagiz. Ülkemize bu kupayi getirmek istiyoruz. Insallah da bunu basaririz. Kaptan olarak, takimin enerjisi ve motivasyonunun yüksek oldugunu söyleyebilirim" diye konustu.

Takimin Fransiz basketbolcusu Axel Bouteille su degerlendirmelerde bulundu: "Çok heyecanli bir maç olacak. Son gücümüzle hazirligimizi yapiyoruz ve çarsamba günü oraya kazanmak için çikacagiz."

“Türkiye’ye bir Avrupa kupasi getirecegiz”

Normal sezonda Gran Canaria ile iki sefer karsilastiklarini animsatan Mehmet Yagmur, "Maça iyi hazirlandik. 2 günümüz daha var. Umuyorum Türkiye’ye bir Avrupa Kupasi getirecegiz" dedi.

Sporculardan Erkan Yilmaz ise Ispanya yolculugunun basladigindan itibaren heyecanlandiklarini söyleyerek, "Bir hayalimiz var. Insallah onu gerçeklestirmek ve kupayi kazanmak için oraya için gidiyoruz" diye konustu.

Berk Demir de Gran Canaria’nin bu sezon evinde maç kaybetmedigini hatirlatarak, "Normal sezonda iki maçta da iyi mücadele ettik. Yine kendimize güveniyoruz. Heyecanliyiz ve inaniyoruz. Çok zor bir deplasman maçi olsa da kazanip kupayi Türkiye’yi getirmek tek amacimiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA