Nahid Yamak Açiklamasi 'Bizim Artik Sabrimiz Tasti'

Giresunspor Baskani Nahid Yamak, Istanbulspor maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Bizi küçük görüyorlarsa, bizim oynamamizi istemiyorlarsa bize açik açik söylemeleri lazim. Hakem hatalari, kalitesiz yönetim var. Bizim artik sabrimiz tasti. Kimse heveslenmesin. Bu takim ligde kalacak" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Giresunspor deplasmanda karsilastigi Istanbulspor’a 1-0 yenildi. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Giresunspor Baskani Nahid Yamak, "1000 kilometre yoldan buraya gelen taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Istanbulspor’u tebrik ediyorum. Sahada mücadele eden Giresunspor ve Istanbusporlu futbolculari tebrik ediyorum. Maalesef son 4 haftadir yasadiklarimiz çikip hiçbir yerde söylemedik. Artik bunlari anlatmanin zamani geldi. Ankaragücü maçinda elle oynamadan sonra yedigimiz gol, maç 1-0 ikendi. Besiktas maçinda 1-0 iken Aboubakar’in görmesi gereken kirmizi vardi. Basaksehir maçinda penalti pozisyonunu degerlendirmeyip, hakemin oyunu taçtan devam ettirmesi. Bugünkü maçta bariz elle oynama ve topun yönünün degistigini göreceksiniz. Ikinci penalti oldugu için vermemeleri. Maçin dördüncü hakemi hayatimda hiç görmedim. Çok da yeterli bulmadim. Neden böyle seçenekle geldiler anlamiyorum. Bugün oynanan maç Süper Lig’in önemli maçlarindan, düsme mücadelesi veren iki takimin çok önemli maçiydi. Maçin daha fazla uzatilmasi gerekiyordu. Bu koyun postu bu kadar ucuz degil. Biz küçük bir sehrin takimiyiz. Çok emek veriyoruz. Burada bu takimin yasamasi için mücadele ediyoruz. Imkanlarimiz çok kisitli. Istanbulspor gibi kisitli imkanlarla ligde kalmaya çalisiyoruz. Bizi küçük görüyorlarsa, bizim oynamamizi istemiyorlarsa bize açik açik söylemeleri lazim. Hakem hatalari, kalitesiz yönetim var. Bizim artik sabrimiz tasti. Kimse heveslenmesin. Bu takim ligde kalacak. Daha oynayacagimiz maçlar. 4 maçin 3’ünü evimizde oynayacagiz. Bizim için küçük takim, büyük takim önemli degil. Bizim için önemli olan ligde kalmak. Büyük zorluklarimiz, borçlarimiz var. Allah korusun bu ligden düsersek Giresunspor için çok daha zorlu günler olusacaktir. Gireunspor taraftarindan destek bekliyoruz. Mücadeleyi sonuna kadar birakmayacagiz. Ligde tutmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz" diye konustu.

Teknik Direktör Hakan Keles ile devam edeceklerini söyleyen Yamak, "Bizi buralara o getirdi. Geçen yil ligde kaldi. Yine onunla devam edecegiz" seklinde konustu.

Her hafta hatali pozisyonlari hakemlere gönderdiklerini ifade eden Nahid Yamak, "Riva’nin yolunu biliyorum ama kimsenin odalarin nerede oldugunu bilmiyorum. Çok da yorum yapmak istemiyorum. Her sey ortada. Biz her hafta hatalari hakemlere gönderiyoruz. Seçtigimiz iki tane hatali pozisyonu hakemlere gönderiyoruz. Degerlendirmelerini istiyoruz. Bize küçük takim diyemem. Dünya üzerinde 2.5 milyon Giresunlu var. Biz futbol hafizasi olan bir sehiriz. Bugün bu imkanlarla buralara geliyorsak bunun degeri var. Bu degeri kimseye kirlettirmeyecegiz. Bunun için de çalisacagiz. Bunun için de Riva’ya gitmenin gerekli oldugunu düsünmüyorum" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA