Hakan Keles Açiklamasi 'Hakeme Ragmen Buradan Galip Gelebilirdik'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Istanbulspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Hakeme ragmen buradan galip gelebilirdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Giresunspor, deplasmanda karsilastigi Istanbulspor’a 1-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, "Çok önemli bir maçti bizim için. Kazanmak adina maçin basindan sonuna kadar çok üstün bir oyun oynadik. Her seyi yaptik. 50 kere ceza sahasina girdik, 30 tane sut attik. Son vuruslarda bugün problemler yasadik. Bu stresli maçlari bu denli iyi oynamak, bundan puan almamak üzüntü verici. Böyle oynadigimiz takdirde insallah hedefimize ulasiriz. Mete hocanin takdir haklarinin çogunu rakipten yana kullandigini düsünüyorum. Sadece bugün degil, bundan önceki haftalarda hakemler tarafindan biraz maruz kaliyoruz. Çok fazla konusmak istemiyorum. Bu konuda sikintilar çekmeye basladik. Bu gergin maçta Mete hocanin çok gerdigini düsünüyorum. Daha iyi maç yönetebilirdi. Hakeme de baglamak istemiyorum. Hakeme ragmen buradan galip gelebilirdik. Çok üzüntülüyüz. Daha iyi oynayabilirsek önümüzdeki haftalarda hedefimiz ligde kalmak. Bunu basaririz diye düsünüyorum" diye konustu.

Kötü bir periyottan geçtiklerini ifade eden Keles, "Her seye ragmen çok sikintilar yasiyoruz. Burada 3. senem. Geldigim günden beri çok az olanaklar, imkanlarla, sorunlarla ugrasarak, kisitli kadrolarla iyi isler yaptik. Belli bir noktaya geldigimizde, istenmedigimi, takima zarar verdigimi düsündügüm zaman birakabilirim dedim. Seyircimiz tepki gösterdi. Ben de birakma karari almistim. Baskanimiz, sehrimizin ileri gelenleri devam etmemek gerektigini söylediler. Ben de devam etme karari aldim. Takimi bir yerlere getirdik, buradan düsmesini istemem" seklinde konustu.



"Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmistik"

Gelecek hafta oynayacaklari Fenerbahçe maçi ilgili de konusan Hakan Keles, "Bu saatten sonra bizim için puana ihtiyacimiz oldugu için rakipler önemli olmayacak. Fenerbahçe, Trabzon, Ümraniye, Antalya var. Biz her maçi kazanmak için mücadele edecegiz. Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmistik. Tekrar niye yine yenmeyelim. Zor maç olacak. Kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Ligin geri kalan haftalarini da degerlendiren Keles, "Bugün kazansaydik büyük avantaj saglayacaktik. Bundan sonraki oynayacagimiz maçlar bize avantaj saglayacakti. Bir barem var. 41-42 puanin kurtaracagini düsünüyorum. Rakiplerimizin birbiriyle oynayacagi maçlar vardi. Bu baremi yakalamak adina biraz sikintilar çektik. Önümüzde kazanabilecegimiz maçlar var" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA