Tarsus Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Sampiyon Oldu

Türkiye Kadinlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, ligin son maçinda da galip gelerek sampiyonlugunu ilan etti.

Türkiye Kadinlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, 30. hafta maçinda Botas Gelisim Kadin Basketbol Takimi karsisinda ligin son galibiyetini alarak, sampiyon oldu. Büyük basarilar elde ederek Tarsus halkini gururlandiran Kadin Basketbol Takimi Bas antrenörü Mustafa Secerlioglu, "Sezon basinda Belediye Baskanimiz Haluk Bozdogan, bize lig boyunca 2 kupa hedefi koymustu ve kesin sampiyonlugun Tarsus’a gelmesini istedigini bu yönde bizlere güvendigini söylemisti. Biz de bu dogrultuda çalismalarimiza basladik ve önce Federasyon Kupasini kazandik. Ardindan 2. hedefimiz olan sampiyonlugu da Tarsus’a getirdik ve baskanimiza verdigimiz sözümüzü tuttuk" dedi.



“Takimimiz artik Süper Lig’de mücadele edecek"

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, takimi her zaman destekledigini belirterek, "Tarsus Belediyesi Kadin Basketbol Takimimizi kutluyorum. Sezon basindan itibaren her maçta bizlere galibiyet sevinci yasattilar. Tarsus’umuzu nice sehirlerde temsil ettiler ve bizleri hep gururlandirdilar. Federasyon Kupasi sonrasi simdi de kentimize bir lig kupasi daha kazandirildi. Kadin Basketbol Takimimiz artik Süper Lig’de bizleri gururlandiracak. Basarilari daim olsun" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA