Taraftar Yasaginda Kent Merkezini Stadyuma Çevirdiler

TFF 2. Lig’in 31. haftasinda seyircisiz oynama cezasi bulunan Kocaelispor’da taraftarlar, sehrin merkezinde kurulan dev ekranda maçi birlikte izledi. Mesaleler ve tezahüratlarla kentin merkezi adeta Kocaeli Stadyumu’na döndü.

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor, ligin 31. haftasinda Zonguldak Kömürspor’u agirliyor. Seyircisiz oynama yasagi bulunan yesil-siyahlilar, maça ayri bir anlam katti. Izmit Belediyesi’nin düzenledigi alanda, Izmit Belediyesi binasi önünde taraftarlar toplandi. Kurulan dev ekranda taraftarlar maçi birlikte izledi. Seyircisiz oynanan haftada kentin merkezi adeta stadyuma döndü. Mesaleler yakan ve tezahüratlar yapan Kocaelispor seyircisi, renkli görüntülere imza atti.

Mehmet Açik: "Kocaelispor taraftari dünyanin en vefali taraftarlarindan birisi"

Kocaelispor taraftarinin vefali olduguna deginen taraftarlardan Mehmet Açik, "Kocaelispor taraftari dünyanin en vefali taraftarlarindan birisi. Amatör kümeye düsünce bile bu taraftar birakmadi. Hatta birçok sehirde kizlar sunu söyler; seveceksen Kocaelisporlu sev çünkü amatöre kadar düsen takimini birakmadiysa seni hiç birakmaz. Seyircili de olsa seyircisiz de olsa Kocaelispor taraftari her zaman yanindadir. Bunun gibi birçok örnek yasadik. Bugün de bu örnegi yasiyoruz. Birlikte bu coskuyu yasamak için buradayiz. Ayni coskuyu statta oldugu gibi burada da yasayacagiz" dedi.

Etkinligin anlamli oldugunu söyleyen taraftarlardan Aslihan Güremen, "Izmit Belediyesi’ne çok tesekkür ederiz. Seyirci yasagina ragmen böyle bir etkinlikle halki bulusturdular. Sag olsunlar, var olsunlar" diye konustu.



Cem Güremen: "Kocaelispor’un bulundugu her ligde, her kategoride taraftar hep arkasinda olmustur"

Taraftarin her zaman Kocaelispor’a desteginin tam oldugunu belirten Cem Güremen, "Seyircisiz maçlar çok üzücü. O yüzden Izmit Belediyesi’nin böyle bir sey yapmasi çok güzel. Kocaelispor’un bulundugu her ligde, her kategoride taraftar her zaman arkasinda olmustur. Rakiplerimizin tribünlerine baktigimizda hep daha bos, daha az bir kitle ama Kocaelispor hem iç hem de dis sahada takimina hep destek olmustur" seklinde konustu.

Kaynak: İHA