Sahinbey Ampute Ilk Yariyi Galibiyetle Kapatti

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi deplasmanda Istanbul Bagcilar Ampute Futbol Takimini 12-1 farkli maglup ederek ilk yarinin son karsilasmasindan galibiyetle ayrildi.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, ilk yarinin son karsilasmasinda Bagcilar Ampute Futbol Takimini deplasmanda 12-1 maglup etti. Ilk yarisi 4-1 biten karsilasmada mavi beyazli takim ikinci yarida da rakibine gol olup yagdi. Mavi-beyazli takim ikinci yarida buldugu gollerle rakibini 12-1 maglup etti.

Takimimi tebrik ediyorum

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Sahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi olarak deplasmanda Bagcilar Ampute Futbol Takimi’i ile karsi karsiya geldik. Rakibimiz karsisinda ortaya koydugumuz basarili futbolla maçtan 12-1 galip ayrilmasini bildik. Ilk yariyi galibiyetle kapattigimiz için mutluyuz. Ligdeki iddiamizi sürdürmek adina daha siki çalisip sezon sonu sampiyon olmak istiyoruz. Alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi, futbolcularimi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA