Nilüfer'den Rahat Galibiyet

Sultanlar Ligi 5/8 Play-Off turuna kalacak takimlari yakindan ilgilendiren maçta Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi rakibi Kuzeyboru Spor Kulübü’nü 3-0 yenerek, 6. siradaki yerini korudu.

Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi rakibi Kuzeyboru Spor Kulübü ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karsi karsiya geldi. Karsilasmayi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyespor Kulüp Baskani Tamer Isler ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Nilüfer’in sultanlari 23. hafta maçinda kolay bir galibiyet kazandi.

Dengeli baslayan 1. setin ortalarinda Kuzeyboru 19-14 öne geçti. Rakip bloklarini geçmeyi basaramayan Nilüferli voleybolcular set sonunda 24-21 geriye düstü ve rakibi set sayisi kullanma sansi elde etti. Nilüfer Belediyespor üst üste buldugu sayilarla 24-24 esitligi saglayarak seti uzatma sayilarina götürdü. Seyircisinin de destegi ile uzatma bölümünde hata yapmayan mavi yesil beyazli voleybolcular çekismeli seti 28-26 kazandi.

Karsilikli sayilarla baslayan 2. setin sonlarina 21-21 esitlikle girildi. Nilüferli voleybolcular 4-0’lik seri yakalayarak bu seti de 25-21 kazandi. Üçüncü sette set boyunca oyun ve skor üstünlügünü elinde bulunduran Nilüfer Belediyespor bu seti rahat bir oyunla 25-15 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrildi ve puanini 36’ya yükseltti.

Nilüfer Belediyespor 24. hafta maçinda 14 Nisan 2023 Cuma günü deplasmanda Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’a konuk olacak.

Kaynak: İHA