Giresunspor 56. Yilinda Süper Lig'de Kalici Olmak Istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un 56. Kurulus yil dönümünü kutlayan Kulüp Baskani Baskani Nahid Ramazan Yamak, 44 yil aradan sonra yükseldikleri Süper Lig’de kalici olacaklarina inandigini söyledi.

Giresunspor’un kurulus yil dönümü nedeniyle açiklamalarda bulunan Baskan Nahid Ramazan Yamak, “Giresunspor’umuzun 56. kurulus yil dönümünü ilk günkü heyecan ile kutluyoruz. Gücünü bu topraklarin insanindan alan, kurulusundan itibaren iyi günde kötü günde sayisiz mücadeleyi camiasiyla birlikte veren, 56 yildir sanla serefle ülkemiz futbolunda var olan Giresunspor’umuza nice basarili yillar diliyorum. Giresunspor’umuz mevcut yapisiyla yüzlerce sporcusu olan, futbol ve amatör branslar olmak üzere birçok kategoride faaliyet gösteren büyük bir ailedir. Ben bu büyük ailenin baskani olarak bütün branslarimizda Çotanak Armali sanli formamizi terleten tüm sporcularimizi kutluyor, onlara emekleri için tesekkür ediyorum" dedi.



"Mütevazi bütçeyle ligde kalici olacagiz"

Dev bütçeli kulüplere karsi mütevazi bütçeyle mücadele ettikleri Süper Lig’de kalici olacaklarini da ifade eden Baskan Yamak, “Mazisi basarilar ve büyük mücadeleler ile dolu olan Giresunspor’umuz, yine büyük bir mücadelenin tam ortasinda yer almaktadir. Hiç bir sekilde karamsar degil, aksine aydinlik yarinlara olan sarsilmaz inancimizla ümitvariz. Dev bütçeli büyük rakiplerle mücadele ettigimiz Süper Lig’de futbolcularimizin, teknik heyetimizin, camiamizin, taraftarlarimizin ve tüm Giresunlularin gayreti ve destegi ile kalici olacagimiza inancimiz tamdir. Verdigimiz mücadelenin basariya ulasmasi ve daha aydinlik yarinlari olan güçlü bir Giresunspor için herkesi Giresunspor etrafinda birlik olmaya davet ediyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA