Eskisehir'den 10 Sporcu Madalya Için Güresecek

Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Güres Sampiyonasi’na Eskisehir’den katilacak olan 10 sporcu milli takima girebilmek ve madalya kazanmak için mindere çikacak.

Türkiye Güres Sampiyonasi 11 ile 13 Nisan tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek. Eskisehir’de güres antrenörlügü yapan Mehmet Aykol, sampiyonaya 20 yas alti kategorisinde temsil ettigi 10 sporcu ile katilacak. Eskisehir’e güres sporlarinda birçok milli sporcu kazandiran Aykol, düzenlenecek olan turnuvada basari elde etmeyi umduklarini söyledi.

Yetistirdigi sporculara çok güvendigini dile getiren Mehmet Aykol, "Ben ve ögrencilerim daha önceki dönemlerde çok basarili sezonlar geçirdik. Maksadimiz her yil oldugu gibi bu yil da madalyalar kazanmak için mücadele etmek. Eskisehir’de güres sporuna birçok milli sporcu kazandirdim, önümüzdeki süreçte de yenilerini kazandirmayi istiyorum. Geçtigimiz yil büyüklerde Avrupa 3.’sü olan sporcumuz Muhammet Akdeniz bu yil tekrardan milli takim kadrosuna girmeyi basardi. Insallah bu yil da sehrimizi Avrupa ve Dünya Sampiyonasi’nda temsil edecek" dedi.

Kaynak: İHA