Elazig GSK, Su Topu'nda 5. Oldu

Elazig Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Takimi, Bolu’da gerçeklestirilen Büyük Erkekler 1. Lig 2. Devre Müsabakalarini 5. olarak tamamladi.

2022-2023 Sezonu Büyük Erkekler 1. Lig 2. Devre müsabakalari Bolu’da gerçeklestirildi.

Gençlik Spor Kulübü C grubu Su Topu Takimi Bolu’da düzenlenen 1. Lig 2. Devre Müsabakalarina katilarak ligi 5. olarak tamamladi. 2022-2023 Sezonunu Büyük Erkekler 1. Lig 2. Devre Müsabakalarinda C Grubu’nda mücadele gösteren Gençlik Spor Kulübü Su Topu Takimi’nin 2023-2024 sezonunun baslamasiyla mücadelesine 1. ligden devam edecegi ögrenildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlik Spor Kulübümüz C Grubu Su Topu Takimi’miz Bolu’da düzenlenen Büyük Erkekler 1.Lig 2. Devre Müsabakalarina katilarak müsabakada sonuna kadar mücadele ederek 1. Ligde kalmayi basardi. 1. Ligde mücadele eden Su Topu Takimimiz bölgenin tek takimi ayni zamanda Elazigli çocuklarimizla oynuyoruz transfer yapmadik sadece profesyonel liglerde Elazigli çocuklarimizin mücadele etmesini istiyoruz. Gayret ve azim ile ilimize ve kulübümüze basari getiren sporcularimizi ve antrenörlerini tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA