Çesme Belediyespor Sahasinda 3-2 Maglup Oldu

Çesme Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ligin bitimine son bir maç kala konuk ettigi Manisa Sanayi Yildizspor’a 3-2 maglup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Çesme Belediyespor, ligin 25. hafta maçinda, kendi sahasinda Manisa Sanayi Yildizspor’u konuk etti. Çesme Belediyespor, maçin ilk dakikalarinda maça agirligini koyarken, 8. dakikada Serhan Özyilmaz’in ayagindan buldugu gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardindan karsilikli ataklar sürerken, 42. dakikada konuk takimin oyuncusu Emre Ülkü’nün attigi gol, ilk yarinin sonucunu 1-1 olarak belirledi. Maçin ikinci yarisina hizli baslayan Manisa Sanayi Yildizspor, Umut Alpaslan’in attigi gol ile 2-1 öne geçti. 83 dakikada Çesme Belediyespor oyuncusu Yeldar Yamaç skordaki esitligi saglasa da 90+5’te maçin skorunu belirleyen gol, rakip takimdan geldi.

Çesme Belediyespor, sahasinda aldigi maglubiyet ile 39 puanla lig siralamasinda 7. siraya geriledi. Çesme’nin BAL’daki ikinci temsilcisi Alaçatispor ise ligden çekilen Salihli Belediyespor karsisinda hükmen galip gelerek, puanini 47’ye yükseltip, lig siralamasinda 3. siradaki yerini korudu.

Ligin son maçinda, 16 Nisan Pazar günü Çesme Belediyespor, Saruhanli Belediyespor ile deplasman karsilasacak. Alaçatispor ise ligin 2. sirasinda yer alan Yunus Emre Belediyespor’u konuk edecek.

Kaynak: İHA