Altinordu, Alt Siralardan Kurtulamadi

Altinordu, Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasinda Eyüpspor’u konuk etti ve sahadan 2-1’lik maglubiyetle ayrilan taraf oldu.

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasinda Altinordu Bornova Aziz Kocaoglu Stadyumu’nda Eyüpspor ile karsi karsiya geldi. Müsabaka konuk ekibin 2-1’lik üstünlügüyle tamamlandi. Kirmizi-lacivertlilerin tek golünü ise 77. dakikada Metehan Mimaroglu kaydetti.

Böylece 28 yasindaki oyuncuda Altinordu formasiyla ilk golünü atmis oldu. Izmir temsilcisi bu sonuçla birlikte alt siralardan kurtulamazken puani 26’da kalip, haftayi 15. sirada kapatti.

Karsilasma sonrasinda takimin bulundugu konumla ilgili önemli açiklamalarda bulunan Altinordu Teknik Direktörü Hasan Özer, sunlari söyledi:

"Böyle oynadigimiz müddetçe insallah bu ligde kalacagiz diye düsünüyorum. Risk var çünkü rakiplerimiz de güçlü ve bütün maçlar çok riskli. O yüzden bizim daha güvenli olabilmemiz için özellikle içeride oynadigimiz maçlarda puan kaybetmememiz lazim. Bugün bir kaza yasadik. Kaybettik ama bundan sonra daha güvenli olabilmemiz için puanlari toplamamiz lazim. Ben bu takima, oyuncularima güveniyorum. Insallah o puanlari toplayip ligde kalacagiz."

Kaynak: İHA