Sampiyon Judocu Mutlulugunu Il Müdürü Ile Paylasti

Nevsehir’de düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar Judo Türkiye Sampiyonasi’nda +66 kiloda altin madalya kazanarak Türkiye Sampiyonu olan Ibrahim Saglamçelik, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek’i ziyaret ederek mutlulugunu paylasti.

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskanligi faaliyet takviminde yer alan ve 4-6 Nisan tarihleri arasinda Nevsehir’de düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar Judo Türkiye Sampiyonasinda +66 kiloda mücadele eden Prof. Dr. Ömer Dinçer Imam Hatip Ortaokulu ögrencisi Ibrahim Saglamçelik, 61 ilden yaklasik 400 sporcu katildigi sampiyonada altin madalya kazanarak Türkiye sampiyonu oldu. Sampiyon sporcu Saglamçelik, judo antrenörü Ahmet Ömre Türe ile birlikte mutlulugunu Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek ile paylasti. Basarili sporcu Ibrahim Saglamçelik ve judo antrenörü Ahmet Ömre Türe’yi kutlayan Il Müdürü Ali Osman Bebek, basarilarinin devamini dileyerek hediyelerini takdim etti.

Genç sporcularin elde ettigi basarilarin önemine dikkat çeken Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, “Okul sporlarinda sporcularimizin basarilariyla gurur duyuyoruz. Judo bransimiz ve diger branslarimizda sporcularimiz katildiklari sampiyonalarda bizleri sevindiren haberler ile dönüyorlar. Ilimizi basariyla temsil etmek için elinden gelen performansi gösteren sporcularimizin çalismalarinin meyvelerini almalari da bizleri ayrica mutlu ediyor. Degerli sporcumuzu, üzerinde emegi geçen antrenörümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Evlatlarimizin basarisi daim olsun. Insallah böyle piril piril gençlerimiz ile ilimizi her alanda en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA