Samet Koç Açiklamasi 'Fenerbahçe'nin Hakemlerin Destegine Ihtiyaci Yok'

Kayserispor Basin Sözcüsü Samet Koç, Fenerbahçe maçinin hakem triosunu elestirerek, "Hakem triosuna sesleniyorum, Fenerbahçe’nin bizi yenmesi için sizin desteginize ihtiyaci yok, yönettiginiz maçta yaptiginiz kasitli hatalar nedeniyle sizi protesto ediyorum" dedi.

Kayserispor Basin Sözcüsü Samet Koç, Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek final maçi sonrasinda sosyal paylasim sitesindeki hesabi üzerinden açiklama yapti. 4-1 yenildikleri ve kupaya veda ettikleri Fenerbahçe maçinin ardindan açiklama yapan Samet Koç, hakem triosu ile ilgili "Fenerbahçe’nin bizi yenmesi için sizin desteginize ihtiyaci yok, yönettiginiz maçta yaptiginiz kasitli hatalar nedeniyle sizi protesto ediyorum" dedi.

Samet Koç, açiklamasinda "Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final maçinda bizi maglup eden rakibimiz Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Hakem triosuna sesleniyorum, Fenerbahçe’nin bizi yenmesi için sizin desteginize ihtiyaci yok, yönettiginiz maçta yaptiginiz kasitli hatalar nedeniyle sizi protesto ediyorum. Hakem olarak Fenerbahçe takiminin önceki maçinda olusan gündemden etkilenmek size yakismiyor, ayni hakemin ilk devre oynadigimiz Adana Demirspor maçinda bize karsi hatalarini tekrar etmesi tamamen kasitli kararlarinin tezahürüdür" ifadelerini kullandi.

Samet Koç, "MHK baskani Lale Orta’nin olusturmak istedigi güven ortamini baltalayan bu hakemin bir daha hiçbir maçimizda görev almamasini en üst perdeden seslendiriyoruz. Haftaya oynayacagimiz Galatasaray maçinda adil bir yönetim talep ediyoruz, kulüplerin sampiyonluk yarisinda Kayserispor’un kurban edilmesine müsade etmeyecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA