Hokey Sampiyonasina Pursaklar Damgasi

Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nün yetistirdigi genç sporcular, Ankara Il Okullararasi Hokey Sampiyonasi’nda gösterdikleri basarili mücadeleleri ile turnuvaya damgalarini vurdu.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Erkekler), Sehit Büyükelçi Danis Tunaligil M.T.A.L. (Erkekler), Dede Korkut Anadolu Lisesi (Erkekler), Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kizlar), Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Kizlar), Pursaklar Imam Hatip Ortaokulu (Erkekler), Saray Ortaokulu (Kizlar) takimlarinda mücadele eden ve alt yapi egitimlerini Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nde alan genç sporcular, Ankara Il Okullararasi Hokey Sampiyonasi’nda dereceye girme basarisi gösterdi.

Aldiklari basarili sonuçlarin ardindan Baskan Ertugrul Çetin’i ziyaret eden genç sporcular, yasadiklari mutlulugu paylasarak, Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nün sagladigi imkanlardan dolayi kendisine tesekkürlerini iletti.

"Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün yetistirdigi sporcu gençlerimizin her zaman takipçisiyiz, yanlarindayiz"

Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nün tüm branslarda fark olusturacak, sporculari yetistirmek için büyük gayret sarf ettigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Ankara Il Okullararasi Hokey Turnuvasi’nda dereceye giren takimlarimizi tebrik ediyorum. Bir çogunu Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün yetistirdigi; sporcu gençlerimizin her zaman takipçisiyiz, yanlarindayiz. Türkiye genelinde yapilacak elemelerde basarilar diliyorum. Bizler, gençlerimizi ve çocuklarimizi sporla bulusturmaya ve ülkemize hizmet etmeleri için hazir hale getirmeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA