Bayburt'ta Basketbol Yildizlar Grup Müsabakalari Basladi

Bayburt’ta düzenlenen okul sporlari dahilindeki ’Basketbol Yildizlar Grup Müsabakalari’ farkli illerden gelen yildiz kiz ve erkek takimlarinin katilimiyla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü spor salonundaki açilis töreninin ardindan basladi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, sporcular ve antrenörlerin katildigi törende konusma yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, organizasyona ev sahipligi yapmaktan duyduklari mutlulugu paylasarak, tüm sporculara basarilar diledi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, sporda dostluk mesaji vererek, "Ilimizin zenginliklerini görmeniz ve kültürel firsatlardan istifade etmeniz açisindan burada olmanizin son derece önemli oldugunu belirtmek isterim. Egitimin bir parçasi olan bu tür organizasyonlarda kaybedenin olmadigini herkesin kazandigini söyleyebiliriz. Malumunuz egitim bir süreçtir. Okul disi ögrenme ortamlari da egitim süreci ve ögrencilerimiz için iyi bir firsat olacaktir" dedi.

Güney, konusmasinin ardindan yarismacilara ve antrenörlerine keyifli bir turnuva geçirmelerini dileyerek, basari temennisinde bulundu.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü spor salonunda yapilan turnuvaya, 7 ilden 11 takim katilim saglayarak, 109 sporcu yerini aldi.

Kaynak: İHA