Yildirim'da 2. Küme Okul Sporlari Senlikleri Basladi

Yildirim Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Milli Egitim Ilçe Müdürlügü ile birlikte ilçedeki ortaokul ve liselerden 61 okuldan 272 takimin katilimiyla 2 bin 500 ögrenciyi basketbol, voleybol, futbol, futsal, satranç, 3x3 basketbol, masa tenisi ve dart branslarinda yapilacak müsabakalarda bulusturuyor.

Yildirim Belediyesi, ilçenin ‘spor kenti’ kimligini güçlendirecek çalismalari hayata geçirmeye devam ediyor. Yildirim’a yeni spor tesisleri kazandiran ve mevcut tesislerde de renovasyon çalismalari gerçeklestiren Yildirim Belediyesi, ilçede sporu yayginlastirmak ve tabana yaymak için süratle çalismalarini sürdürüyor. Yildirim Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Milli Egitim Ilçe Müdürlügü ile birlikte ilçedeki ortaokul ve liselerden 61 okuldan 272 takim ve yaklasik 2 bin 500 sporcunun katilimiyla basketbol, voleybol, futbol, futsal, satranç, 3x3 basketbol, masa tenisi ve dart branslarinda yapilacak müsabakalarda bulusturuyor.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, tüm takimlarin final vizesi alabilmek için kiyasiya mücadele edecegi yarismalara katilacak tüm ögrencilere basarilar diledi. ‘Spor Kenti Yildirim’ hedefiyle spora ve sporcuya önem veren çalismalar gerçeklestirmeye devam ettiklerini söyleyen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak ilçemizde spor yapmayan çocugumuz kalmasin diye tüm Yildirim’a hizmet verecek projeleri ortaya koyuyoruz. Kis ve yaz spor okullari ile imkânlarimiz el verdigince bütün çocuklarimiza ulasmaya çalisiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz yeni spor tesisleri açmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bir spor kenti olarak Yildirim’i daha ileriye tasimak adina elimizden gelen çabayi gösterecegiz” dedi.

Kaynak: İHA