Yenimahalle Kahramankazan'a Geçit Vermedi

Beypazari Belediye Gençlikspor’u 2-0 yendikten sonra Kahramankazan Belediyespor’u da 2-0 maglup eden Yenimahalle ekibi, BAL Lig’i için mücadelesine devam ediyor. Antrenör Kerem Güney, takimin basarisindan gurur duydugunu belirtirken, oyuncularini da yürekten kutladi.

Play-off karsilasmalarina Beypazari Belediye Gençlikspor galibiyeti ile baslayan Yenimahalle Belediyesi, ikinci maçta Kahramankazan Belediyespor ile karsilasti. Yogun yagmur altinda gerçeklesen karsilasmada oyun disiplinini elden birakmayan Yenimahalle, maçi 2-0 galip tamamladi. BAL Lig’ine çikmak için mücadele ettigi Ali Öcal Süper Amatör Ligi’ni ikinci sirada tamamlayarak play-off müsabakalarina kalmaya hak kazanan Yenimahalle Belediyespor, play-off maçlarinda da iyi gidiyor. Ilk yariya hizli baslayarak 26. dakikada Burak Keskin’in attigi golle öne geçen Yenimahalle’de ikinci gol 58. dakikada Mehmet Yüksel ile geldi.

"Hedefimize ulasacagiz"

Play-off maçlarinda iki de iki yapan takimin oyunuyla gurur duydugunu belirten Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Beypazari ve Kahramankazan maçlarindan galibiyetle ayrilarak seyirciye keyifli bir müsabaka izleten oyuncularimi yürekten kutluyorum. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Sporcularimiz hirsli ve aralarinda olan uyumu sahaya yansitiyor. Rehavete kapilmadan önümüzdeki maçlara hazirlanmaya devam edecegiz. Balgatspor, Haymana Belediyespor ve Keçiören Belediye Baglumspor maçlarinda da ayni basariyi gösterecegimize ve hedefimiz olan BAL Lig’ine çikacagimiza inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA