Tanriyar Ailesinin Aci Günü

Içisleri eski Bakani ve Galatasaray Spor Kulübü eski baskanlarindan merhum Dr. Ali Tanriyar’in esi Selma Tanriyar hayatani kaybetti.

Içisleri eski Bakanlarindan olan ve 1986’da Galatasaray Spor Kulübü baskanligi yapan merhum Dr. Ali Tanriyar’in esi Selma Tanriyar tedavi gördügü hastanede yasamini yitirdi. Ayni zamanda eski Cumhurbaskani Turgut Özal’in da baldizi olan Selma Tanriyar’in vefat haberi camiada da üzüntüye neden oldu.

Tanriyar’in cenazesinin 7 Nisan Cuma günü ikindi namazi sonrasi Zincirlikuyu Camii’nde kilinacak cenaze namazi sonrasi Zincirlikuyu Mezarligi’nda aile kabristanina defnedilecegi ögrenildi.

Tanriyar’in oglu Mustafa Tanriyar ,“Üzüntülüyüz. Çok degerli babaannemizi kaybettik. Hayatimiz boyunca bize asaleti, dik durmayi ve iyiligi ögretmek için çabaladi. Ruhu sad olsun, basimiz sag olsun” derken, Mustafa Tanriyar’in yegeni Murathan Meserretcioglu ise, “Degerli ve aileye her daim sahip çikan bir insandi, Allah Rahmet eylesin, mekani cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA