Rektör Sampiyonlari Tebrik Etti

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Sehit Muhammet Oguz Kilinç 2023 Wushu Kung Fu Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye sampiyonu olan NEVÜ’lü ögrencileri tebrik etti.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafindan 05-17 Mart 2023 tarihleri arasinda Antalya Kemer’de düzenlenen ‘Sehit Muhammet Oguz Kilinç 2023 Wushu Kung Fu Türkiye Sampiyonasi’na katilarak Türkiye Sampiyonu olan NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Bilal Kök, Türkiye ikincisi olan Spor Bilimleri Fakültesi ögrencileri Yunus Emre Çetinkaya, Burcu Seyidoglu ve Saglik Hizmetleri MYO ögrencisi Fatma Nur Köksen, Türkiye üçüncüsü olan Semra ve Vefa Küçük Saglik Bilimleri Fakültesi ögrencisi Merve Bölükbasi ve Egitim Fakültesi ögrencisi Dönay Yildiz, Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ayni zamanda NEVÜ Wushu Kung Fu, Taekwondo ve Kick Boks Sorumlu Antrenörü Mustafa Çetinkaya esliginde NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makaminda ziyaret etti. Kazandiklari sampiyonluklardan dolayi NEVÜ’lü ögrencilerini tebrik eden Rektör Aktekin, ayrica Milli Takim adina bundan sonra katilacaklari Dünya Sampiyonasi, Avrupa Sampiyonasi, Uluslararasi Wushu Festivali, Uluslararasi Takimlar Sampiyonasi ve Balkan Sampiyonasi müsabakalarinda kendilerine basarilar diledi. Aktekin; “Biz her bir ögrencilerimizin egitimlerinin yani sira kendilerinin sportif, kültürel, ve diger ders disi farkli branslarda çalismalar katilmalarina büyük önem veren ve destekleyen bir üniversiteyiz. Bu çerçevede siz degerli ögrencilerimizi katilmis oldugunuz sampiyonada üniversitemizi ve sehrimizi en iyi sekilde temsil ederek elde etmis oldugunuz basarilarinizdan dolayi sahsim ve üniversitem adina tebrik ediyor ve basarilarinizin devamini diliyorum. Ayrica sizlerin bu basarilari elde etmenizde vermis olduklari destekler ve katkilarindan dolayi da Antrenörünüz Mustafa Çetinkaya ile emegi geçen herkesi kutluyorum” diye konustu.

NEVÜ Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Ismail Köse’nin de hazir bulundugu ziyarette, Antrenör Mustafa Çetinkaya kendilerine vermis olduklari desteklerinden dolayi Rektör Aktekin ve yönetimine tesekkür etti. Ögrenciler ise katilacaklari bundan sonraki sampiyonalarda dereceler elde ederek Türkiye’yi, sehri ve üniversiteyi en iyi sekilde temsil etmeyi arzuladiklarini belirtti.

Kaynak: İHA