Potada Grup Maçlari Heyecani Denizli'de Yasanacak

Voleybol Küçük Erkekler Grup Müsabakalari, 08-09 Nisan tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Hasan Güngör Spor Salonunda oynanacak maçlara 5 farkli ilden takimlar katilacak.



Türkiye Voleybol Federasyonu 2022-2023 sezonu altyapi faaliyetlerinde yer alan Voleybol Küçük Erkekler Grup Müsabakalari, bu hafta sonu farkli bölgelerde oynanacak maçlarla devam edecek. Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak Küçük Erkekler Grup Müsabakalari Hasan Güngör Spor Salonunda 5 takimin katilimiyla yapilacak.

08-09 Nisan tarihlerinde yapilacak Voleybol Küçük Erkekler Grup Müsabakalarinin hemen ardindan bu kez 14-15-16 Nisan tarihlerinde Yildizlar Grup Müsabakalari için takimlar Denizli’de parkeye çikacak. Maçlar sonunda siralamada zirveyi alan takimlar yari finallere katilma hakki elde edecek. Müsabakanin küçük erkekler kategorisinde Izmir, Mugla, Denizli, Manisa ve Antalya; yildiz erkekler kategorisinde ise Aydin, Mugla, Denizli, Burdur ve Antalya temsilcileri yari finale yükselebilmek için ter dökecek.

Kaynak: İHA