Özer Hurmaci Açiklamasi 'Bursaspor Olarak Rakip Ayirt Etmiyoruz'

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmaci, 24Erzincanspor maçi öncesi, “Yaptigimiz analizlerde Bayburt Özel Idare Spor ve Inegölspor’dan daha iyiler. 6. Siradalar. Play-Off’a oynuyorlar. Bizim için zor olacak ama biz rakip ayirt etmiyoruz. Kafamizdaki planlari coskulu sekilde sahaya yansitirsak, hangi lig olursa olsun her takimla kafa kafaya oynar ve üstünlük saglariz” dedi.

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmaci, 24Erzincanspor maçi öncesi açiklamalarda bulundu. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde idman öncesi konusan genç çalistirici, “Bir haftadir buradayim. Allah mahcup etmedi, iki maçimizi kazandik. Cumartesi günkü maçi da kazanmak istiyoruz. Bu oyuncu grubuna sahip oldugum için kendimi çok sansli hissediyorum. Her sey çok taze ve çok yeni. Güzel birliktelik ve enerji var. Bunu yukariya çikartacagiz” ifadelerini kullandi.

“Enver Cenk Sahin’in 1-2 haftalik süreci var!”

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmaci, Enver Cenk Sahin’in sakatligi ile ilgili bilgi verdi.

“Enver Cenk Sahin’in son durumu nedir?” sorusuna genç çalistirici, “Bileginin etrafinda ödem var. 1-2 haftalik daha süreci olacak. Ödemin dagilmasi gerekiyor. O ödem ona agri yapiyor ve performans veremiyor. Umarim bir an önce düzelir. Takimin en skorer oyuncusu eksik. O da gelince daha iyi olacagiz. Her zaman daha iyi olabilmek için savasiyoruz. Birçok oyuncum var. Alternatiflerimiz var. Yetenekliler Bütün oyuncularimiz firsat bulacak ve onu degerlendirecek” cevabini verdi.

“Gönül ister ki her maçimizda taraftarimiz olsa”

Hurmaci, 24Erzincanspor maçi ile ilgili olarak ise, “Yaptigimiz analizlerde Bayburt Özel Idare Spor ve Inegölspor’dan daha iyiler. 6. siradalar. Play-Off’a oynuyorlar. Bizim için zor olacak ama biz rakip ayirt etmiyoruz. Kafamizdaki planlari coskulu sekilde sahaya yansitirsak, hangi lig olursa olsun her takimla kafa kafaya oynar ve üstünlük saglariz” dedi.

Taraftarla ilgili sorulan soruya da yanit veren Hurmaci, “Gönül ister ki her maçta taraftarimiz olsa. Su an için böyle bir cezamiz var. Yadigar Bilet kampanyasi baslattik. Taraftarimiz, kulübün arkasinda oldugunu hissettirirler umarim. Tribünde olsunlar olmasin fark etmez. Onlari yanimizda hep hissediyoruz. Içleri rahat olsun. Hangi armayi, hangi formayi terlettigini herkes burada çok iyi biliyor” diye konustu.



“Zoraki durum olursa futbol oynarim”

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmaci, "Tekrar sizi sahalarda görebilecek miyiz?" sorusuna su yaniti verdi: “Ben futbola asik bir insanim. Günün her hangi bir saatinde futbol oynamaya çagirirsaniz sizle futbol oynarim. Evet oynamak istiyorum ama zoraki durum olmasi halinde Futbolcularimin beni yoracagini sanmiyorum.”

“Bursaspor’un hedefi her maçi kazanmak”

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmaci, ‘Bursaspor’un hedefi ne?’ sorusuna karsilik su cevabi verdi: “Çok fazla çalisma zamanimiz olmadi. Önemli olan maçlari kazanmak. Kazanirken de gelismek önemli. Ve dogru gelismek daha da önemli. Hiçbir sey kafanizda kurdugunuz gibi de olmayabilir. O günkü hava sartlari, futbol sartlari, Allah’in hissetmesi Inegölspor maçinda rakibin topu direkten dönüyor sonrasinda biz hemen gol atiyoruz. Bunlar önemli. Sükretmemiz lazim. Bursaspor’un hedefi her maçi kazanmak olacak. Kalan veya önceki maç yok. Herkesin hafizasina girsin. Bursaspor’un hedefi her maçi kazanmaktir. Bunun sonunda nereye gidecegimizi görecegiz.”

Kaynak: İHA