Muhammed Dursun Açiklamasi 'Hakkimiz Olani Alacagiz Ve Geri Dönecegiz'

Milli boksör Muhammed Dursun, 29 Nisan’da Almanya’nin Münih sehrinde çikacagi sampiyonluk maçina hazirlaniyor. Çalismalarina tüm hiz hiziyla devam ettigini ve kondisyonuna güvendigini dile getiren Dursun, “Hakkimiz olani alacagiz ve geri dönecegiz” dedi.

Almanya’nin Münih kentinde kemer maçina çikacak olan milli boksör Muhammed Dursun, Ihlas Haber Ajansi’na yaptigi açiklamada, "Türkiye’de ve uluslararasi arenada derecelerim var. Su an için bir hazirlik dönemindeyim. Kasim ayinda Özbekistan’daydim. Taskent’teydim. Dünya ve olimpiyat sampiyonu Bahadir Celalov ile 20 günlük bir kamp sürecimiz oldu. 29 Nisan tarihinde Almanya’nin Münih kentinde kemer maçim olacak. Alman eski bir sampiyon ile ringe çikacagim. Maç tarihimiz Türkiye’de yasanan deprem felaketi nedeniyle bu tarihe ertelendi. Bu maç için hazirliklarimi hiz kesmeden sürdürüyorum. Ramazan ayi sebebiyle antrenman sürecimiz bu dönemde biraz zor geçiyor diyebilirim. Çünkü bizim antrenmanlarimiz maç dönemine yaklastikça günde 3 idmandan olusacak sekilde gerçeklestirilmesi gerekiyor. Oruçlu oldugumuz için bu süreç biraz farkli geçiyor. Gün içerisinde beslenme vakitlerimde farkliliklar oluyor tabii ki ama iyiyim ve hiz kesmeden çalismalarima devam ediyorum. Hakkimiz olani alacagiz ve geri dönecegiz" ifadelerini kullandi.

“Hazirlik sürecim çok sükür iyi gidiyor”

Ramazan ayi sebebiyle antrenman sürecinin zorlu geçtigini dile getiren milli boksör, “Ringe çikacagim tarihe kadar herhangi bir degisiklik olmaz ise çalismalarimi Türkiye’de devam ettirecegim. Normal sartlarda Rusya’ya gidip ikinci bir kamp dönemi geçirmeyi düsünüyordum. Ama zaman daraldigi için bunu gerçeklestiremeyecegim. Su anda kondisyon olarak kendimi iyi hissediyorum ve hali hazirda hazirlik sürecim de gayet verimli geçiyor. Antrenörüm Ali Çitak hocam ile çalismalarim devam ediyor. Sabah aksam olmak üzere her gün çift antrenman yapiyorum. Sabahlari genelde kros yapiyorum. Haftanin bir günü mutlaka daga çikiyorum. Diger günler spor salonunda hiz kesmeden çalismalara devam ediyorum. Haftanin iki günü sparringlerim oluyor. Süreç çok sükür iyi gidiyor” diye konustu.



“Bir degil 10 sampiyonlugum ülkeme feda olsun”

Türkiye için her daim göreve hazir oldugunu söyleyen Muhammed Dursun, “Geçtigimiz sene Bosna-Hersek’te ‘Altin Eldiven’ sampiyonu oldum. Bu ödülü belli bir miktar karsiliginda depremzede vatandaslarimiz için satisini gerçeklestirdim ve ihtiyaç sahiplerine bizzat kendim ulastirdim. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düsen her görevde ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olacagimi da tüm içtenligim ile söylemek istiyorum. Allah göstermesin ama ülkem böyle bir duruma düstügünde bir degil 10 sampiyonlugum ülkeme feda olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA