Liderlige Yükselen Irliganli, BAL'a Kosuyor

Denizli Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubu maçlarinin ikinci haftasinda Irliganlispor, Yesil Çivril Belediyespor’u 2-0 maglup ederek averajla liderlige yükseldi.

Denizli Sirinköy Stadi’nda oynanan karsilasmada rakibini Osman Can ve Ali Sahan’in golleri ile 2-0 maglup eden Irliganlispor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda büyük avantaj yakaladi. Gerek Yesil Çivril Belediyespor gerekse Irliganlispor taraftarlarinin büyük ilgi gösterdigi karsilasma sonunda sevinen taraf kirmizi-beyazlilar oldu. Maç sonunda Irliganlispor’lu futbolcular, sevinçlerini maçi izlemeye gelen ve 90 dakika boyunca destek veren taraftarlari ile paylastilar. Karsilasmayi degerlendiren Irliganlispor’un deneyimli çalistiricisi Ceyhun Aksoy, Kartalspor maçinda istedikleri oyun performansini yakalayamadiklarina dikkat çekerek, “O maçta düsük kaldik ama son dakikada attigimiz bir gol bizi grupta tuttu. Bu maçin önemi bizim için daha farkli oldu. Kazanmamiz gereken bir maçti. Kazanmazsak çok büyük avantaj kaybedebilirdik. Bu günde çocuklar çok güzel mücadele etti. Kazandik mutluyuz. Kalan maçlarda artik üstüne koyarak maç maç ilerleyerek Allah’in izniyle basaracagiz” dedi.



“Benim takimim çok iyi bir takim”

Oynadiklari maçin önemli olduguna deginen Teknik Sorumlu Aksoy, “Iyi baslamak adina ilk maçta çok asiri konsantre oldular. Bu da bazen ters tepebiliyor. Futbolculuk hayatimizda bizler de yasadik. Ama çocuklar bu maça daha farkli bilendiler. Düsündüler biz de onlara gereken uyarilari yaptik. Bu maçi kazanirsak nelerin olabilecegini daha farkli noktalara gidebilecegimizi kendilerine ilettik. Onlarda sag olsunlar onlarda bizi mahcup etmediler. Ellerinden geleni yapip maçi kazanmamizi sagladilar” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA