Konyaspor Ile Antalyaspor 24. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda yarin karsilasacak Konyaspor ile Antalyaspor, ligde 24. kez birbirlerine rakip olacak. Geride kalan maçlarda Konya ekibinin 7-4’lük galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda Konyaspor, yarin Antalyaspor’u agirlayacak. Saat 20.30’da Konya Büyüksehir Belediye Stadi’nda baslayacak mücadelede hakem Direnç Tonusluoglu düdük çalacak. Konyaspor, geride kalan 26 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 maglubiyet alarak 35 puanla 8. sirada yer alirken, Antalyaspor ise 25 mücadelede 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 maglubiyet alarak 28 puanla 13. basamakta bulunuyor.

24. randevu

Konyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig tarihinde 24. kez karsi karsiya gelecek. Daha önce oynanan 23 maçta Konyaspor 7 kez sahadan galip ayrilirken, Antalyaspor ise 4 defa rakibini maglup etti. 12 karsilasmada ise kazanan taraf çikmadi. Konya ekibi 25 kez gol sevinci yasarken, Antalya temsilcisi ise 18 defa fileleri havalandirdi.

Iki takim Konya’da 11 kez rakip oldu. Konyaspor bu müsabakalarda 5 defa 3 puana uzanirken, yenilgi almadi, 6 maç ise beraberlikle sonuçlandi. Yesil-beyazlilar sahasinda fileleri 14 defa sarsarken, kirmizi-beyazlilar da 6 kez gol sevinci yasadi.

Bu sezon ligin ilk yarisinda Antalya’da oynanan mücadele 1-1 esitlikle sona erdi.

Ligin en fazla berabere kalan takimi

Konyaspor, Süper Lig’de bu sezon oynadigi 26 karsilasmada 11 defa berabere kaldi. Konya ekibi, bu istatistikle ligin en fazla berabere kalan takimi konumunda bulunuyor. Yesil-beyazlilari 10 beraberlikle Fatih Karagümrük takip ediyor.

Direnç Tonusluoglu düdük çalacak

Konyaspor ile Antalyaspor arasinda oynanacak karsilasmayi Direnç Tonusluoglu yönetecek. Tonusluoglu’nun yardimciliklarini Cemil Tunç ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

Izmir bölgesi hakemi olan Tonusluoglu, bu karsilasmayla beraber Süper Lig’de 2. kez maç yönetecek. Tonusluoglu’nun ligdeki ilk yönetimi 28 Ocak 2023 tarihinde Antalyaspor’un, Ümraniyespor’u 3-2 maglup ettigi müsabakaydi.

Kaynak: İHA