Karsiyaka, Erman Güraçar'a Güveniyor

TFF 3. Lig 1 Grup ekiplerinden Karsiyaka’da ikinci dönemine baslayan Teknik Direktör Erman Güraçar, 1954 Kelkit maçini 3-0 kazanarak yesil-kirmizili camiaya güven asiladi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karsiyaka, iki hafta önce alinan 3-0’lik Edirnespor maglubiyetinden sonra Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile yollarini ayirip takimin basina tekrar Erman Güraçar’i getirmisti. Ayaginin tozuya 1954 Kelkit Bld. maçina çikan 48 yasindaki teknik adam, 3-0’lik net bir skorla yeni döneminin ilk 3 puani aldi. Bu sonuçla birlikte Kaf-Kaf, ligde 3 maç aradan sonra galibiyete uzanirken, 7 maç aradan sonra da deplasmanda gülmüs oldu.

Rakip lig sonuncusu

Karsiyaka, hafta sonu Yomraspor’u konuk edecek. Son olarak 1 ay önce evinde kazanan Izmir temsilcisi, Karadeniz ekibine karsi hata yapmayarak tekrar taraftari önünde maç kazanmak istiyor. Geçtigimiz hafta oynanan 1954 Kelkit maçindan sonra Erman Güraçar da taraftara çagrida bulunarak, “Taraftarlarimizin takima olan güveni her zaman sahaya olumlu yansiyor. Cumartesi günü tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca arkamizda olacak olan taraftarlarimizla hedefe yürümeye devam edecegiz” diye konusmustu.

Kaynak: İHA