Göztepe Voleybol, Sultanlar Ligi Için Oynayacak

TVF Kadinlar 1. Ligi A Grubu’nu lider olarak tamamlayarak play-off’a katilmaya hak kazanan Göztepe Voleybol, yari final ilk maçinda yarin Muratpasa Belediyespor’la karsilasacak.

TVF Kadinlar 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, ligdeki normal sezonu lider olarak tamamlayip Sultanlar Ligi’ne yükselmek için mücadele verecek. Izmir temsilcisi play-off yari finalinin ilk maçinda Bolu’da Muratpasa Belediyespor’la Karaçayir Spor Salonu’nda karsi karsiya gelecek. Zorlu müsabaka saat 12.00’de baslayacak.

Göztepe Voleybol, play-off serisinde Besiktas Ceylan, Karayollari ve Muratpasa ile ayni grupta yer aliyor. Göztepe’nin Sultanlari, ilk maçini oynayacagi Muratpasa’ya lig etabinda 3-1 ve 3-2’lik setlerle maglup olmustu. Göztepe, seride ikinci maçini cumartesi günü saat 14.00’te Besiktas Ceylan’a karsi oynayacak. Bu mücadele de saat 13.00’te baslayacak.

Iki takim Sultanlar Ligi’ne çikacak

Toplam 2 takimin Sultan Ligi’ne çikacagi mücadeleler yarin resmen basliyor. Yari final etabinda iki gruba ayrilacak takimlar, tek devreli lig usulü maçlarini oynayacak. Göztepe Voleybol yari finalde Karayollari, Besiktas ve Muratpasa Belediyesi ile karsilasacak. Izmir temsilcisi, yari final grubunu ilk ikide tamamlarsa play-off finaline çikacak. Göztepe Voleybol final grubunu da ilk ikide tamamlarsa gelecek sezon Sultanlar Ligi’nde oynamaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA