Genç Horozlar Pendik Engelini Geçip Yari Finale Yükseldi

TFF U19 Elit A Ligi Yükselme Grubu ikinci maçinda Pendikspor’u 1-0 maglup edem Denizlispor’un gençleri, yari finale yükseldi.



Ankara Kizilcahamam Stadi’nda oynanan karsilasmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Denizlispor U19 Takimi, 76. dakikada Mehmet Eren Singin’in attigi gol ile Pendikspor’u 1-0 maglup ederek Eyüpspor, Bandirmaspor ve Samsunspor ile birlikte adini yari finale yazdirdi. Yesil siyahlilar, 13 Nisan 2023 tarihinde yari final maçinda Eyüpspor ile karsilasacak.

Karsilasmayi degerlendiren Denizlispor U19 takimi teknik sorumlusu Gökhan Kaynak, futbolculari ile gurur duydugunu belirterek “Play-off’lara iyi hazirlanmistik. Zor olacagini biliyorduk ama basarabilecek oyun gücüne ve oyunculara sahiptik. Geriye bir tek inanmak ve gerçeklestirmek kaliyordu. Yasanilan tüm aksakliklara ragmen 3 günde 2 tane 90 dakika maç oynayip alnimizin akiyla çiktik” dedi.



“Kupayi kaldirip Denizli’mize getirmek istiyoruz”

Denizli’yi finallerde en iyi sekilde temsil etmek istediklerini ifade eden Gökhan Kaynak, “Türkiye finallerine adimizi yazdiran ekibime oyuncularima ve bu serüvende kalbi bizimle birlikte atan ve bizi yalniz birakmayan kulübümüze ve herkese sonsuz tesekkürler. Ama daha bitmedi kulübümüzü finallerde en iyi sekilde temsil edip kupayi kaldirip Denizli’mize getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA