Fenerbahçe'de 6 Degisiklik

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Besiktas maçinin 11’ine göre Türkiye Kupasi’nda Kayserispor karsisinda 6 degisiklik yapti.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Finali’nde Fenerbahçe, sahasinda Kayserispor ile karsilasiyor. Sari-lacivertliler, son oynanan Besiktas maçi 11’ine göre 6 farkli isim görev aldi. Derbide 3’lü savunmayla sahada yer alan Fenerbahçe’de Serdar Aziz’in disinda Osayi Samuel, orta sahada görev yapan Willian Arao, Mert Hakan Yandas ve Arda Güler bu maçta yedek kulübesinde yer aliyor. Joao Pedro ise hastaligi nedeniyle formasindan uzak kaldi.

Alioski ve Emre 81 gün sonra 11’de

Fenerbahçe’nin Makedon beki Ezgjan Alioski ile Emre Mor, sari-lacivertli formayla son olarak Gaziantep FK maçinda 11’de yer almisti. Iki futbolcu 81 gün sonra 11’de sans buldu.

Serdar Dursun 224 gün sonra 11’de

Bu sezon Süper Lig’de 1 gol, 2 asistle oynayan ve 14 lig maçinda oynayan Serdar Dursun, son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Austria Wien mücadelesinde 11’de sahaya çikmisti. 31 yasindaki forvet 224 gün sonra Fenerbahçe formasiyla 11’de sans buldu.

Portekizli teknik adam, Kayserispor maçina su 11’le basladi:

Altay Bayindir, Ferdi Kadioglu, Samet Akaydin, Attila Szalai, Ezgjan Alioski, Ismail Yüksek, Emre Mor, Miha Zajc, Diego Rossi, Serdar Dursun, Enner Valencia

Kaynak: İHA