Erdinç Sözer Açiklamasi 'Bizim Için Bu Maç, Bu Galibiyet Çok Önemliydi'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Galatasaray’i eledikleri maçtan sonra yaptigi açiklamada, "Bizim için bu maç, bu galibiyet çok önemliydi. Insallah bunu devam ettiririz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Finali’nde Basaksehir deplasmanda karsi karsiya geldigi Galatasaray’i 3-2 maglup etti ve yari finale yükseldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Çok önemli bir maçti. Iki taraf da galip gelmek için çok iyi mücadele etti. Takim olarak 96 dakika çok emek verdik. Güzel goller ile devreye 2-1 önde girdik. Maçi da 3-2 bitirdik. 42 maç yaptik, 25 galibiyet aldik. Çok yorulmustuk. Bizim için bu maç, bu galibiyet çok önemliydi. Insallah bunu devam ettiririz. Ilk adimi attik, yari finale geldik. Ankaragücü ile karsilasacagiz. Insallah ikinci adimi atip finali hedefliyoruz" diye konustu.

Kirmizi kart gören Teknik Direktör Emre Belözoglu’nun üzgün oldugunu söyleyen Sözer, "Takima çok bagli. Yalniz biraktigi için özür diledi" seklinde konustu.

Spor Toto Süper Lig’de oynadiklari ve 7-0 kaybettikleri Galatasaray maçindan sonra toparlandiklarini söyleyen Erdinç Sözer, "Böyle bir maglubiyet hiç unutulmaz. 25 yildir çalisiyorum hiç yasamadim. Bu güzel motivasyonla, istekle çok güzel bir maç yaptik. Galatasaray’a da saygi duymak lazim. Buna karsilik vermek kolay degildi. Biz buna takim halinde enerji ile karsilik verdik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA