Depremzede Çocuklar Fenerbahçe - Kayserispor Maçinda Agirlandi

Kahramanmaras merkezli yasanan ve pek çok ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen çocuklar, Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Finalinde oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maç önü seremonisinde agirlandi.

Sari-lacivertli kulübün, ’Fenerbahçe bir hayaldir; çocuklar için gerçeklesen’ projesinde depremzede çocuklar futbolcular ile el ele seremonide yer aldi. Fenerbahçe, depremden etkilenen illerden olan Hatay-Iskenderun’da yasayan Jale Sinem Siler ve Aysim Siler ile Ümraniyespor maçinda genç futbolcu Arda Güler’e sarilan ve duygusal görüntüler veren minik taraftar Yigit Efe Bektas’i konuk etti.

Öte yandan depremden etkilenen illerden biri olan Adiyaman’da yasayan ve bu felakette tüm ailesini kaybeden 11 yasindaki Muhammed Salih Akin da tablet ile maç önü seremoni etkinligindeki yerini aldi ve görüntülü olarak futbolcular, teknik direktör, futbolcular ve stadyumu dolduran taraftarlarla bulustu.

Sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamada, "Çocuklarimiza bizim için çok önemli olduklarini en yalin haliyle hissettirmeyi hedefledigimiz bu adimda onlara bir nebze umut olmayi diliyoruz. Yaralarimizi birlikte saracagiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA