Sungurlu Belediyespor Sampiyonlugunu Ilan Etti

Gülabibey Gençlikspor’un maça çikmayacagini bildirmesiyle hükmen 3-0 galip sayilan Sungurlu Belediyespor, 1. Amatör Küme’nin sampiyonu oldu.



’Hükmen galip sayildi’

Ligde 5. sirada yer alan Gülabibey Gençlikspor, 9 Nisan Pazar günü Sungurlu Belediyespor ile oynayacagi karsilasmaya, sporcu yetersizligi nedeniyle müsabakaya çikmayacaklarini tertip komistesine bildirdi. Dün toplanan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Tertip Kurulu, Sungurlu Belediyespor’u 3-0 hükmen galip ilan etti.

’Namaglup sampiyon oldu’

Bu kararin ardindan Sungurlu Belediyespor, ligin bitime 1 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti.

Bu sezon oynadigi 15 karsilasmadan 14 galibiyet ve 1 beraber alan Sungurlu Belediyespor, rakip fileleri 89 kez havalandirirken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. 83 averaji bulunan Sungurlu Belediyespor 43 puanla son hafta girdi.

En yakin takipçisi Mimar Sinan Gençlik Spor ile aralarinda 5 puan fark bulunan Sungurlu Belediyespor, bitime bir hafta kala 1 Amatör Küme Büyükler Ligi’ni bir kez daha namaglup sampiyon oldu.

Sungurlu Belediyespor, son hafta kendi sahasinda Iskilip Gücü’nü agirlayacak ve bu karsilasmanin hemen ardindan kupasini kaldiracak.

Kaynak: İHA