Kocasinan'in Boks Sporculari Türkmen Ve Tayyar, Türkiye Ikincisi Oldu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü 66 kiloda boks sporcusu Yagmur Tayyar ile 81 kiloda boks sporcusu Hikmetgül Türkmen, Genç Erkek ve Kadinlar Türkiye Boks Sampiyonasi’nda Türkiye ikincisi oldu ve gümüs madalya kazandi. Spor Kulübü sporcularini tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Spor Kulübü’nün sporun her alaninda ulusal ve uluslararasi müsabakalarda basarilar elde ettigini söyledi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyunculari Yagmur Tayyar ve Hikmetgül Türkmen, 25 Mart - 1 Nisan tarihleri arasinda Mugla’da düzenlenen Genç Erkek ve Kadinlar Türkiye Boks Sampiyonasi’nda Kayseri’yi gururlandirdi. Toplam 680 sporcunun katildigi müsabakalarda 66 kiloda boks sporcusu Yagmur Tayyar ile 81 kiloda boks sporcusu Hikmetgül Türkmen, Türkiye ikincisi oldu ve gümüs madalya kazandi.

Kocasinan Belediyesi olarak her alanda oldugu gibi sporda da iddiali olduklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, sampiyon sporcular yetistirdiklerini vurguladi. Spor Kulübünün sporcularinin basarisini degerlendiren Baskan Çolakbayrakdar; “Sporcularimiz bizim yüz akimiz. Taekwondo, boks ve masa tenisi gibi branslarda Kocasinan Spor Kulübü birçok basarilara imza atiyor. Boks alanindaki sporcularimiz Yagmur Tayyar ile Hikmetgül Türkmen’i tebrik ederken Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bas Antrenörü ve Türkiye Boks Federasyonu Kayseri Il Temsilcisi Fatih Töme, antrenör Burak Benk ve Milli hakemimiz Ihsan Töme hocalarimizi kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Insallah Kocasinan’imizin adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz. Kocasinan Belediyesi olarak, her yasta ve her bransta sporu yayginlastirmak için her türlü imkanimizi seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yasattiklari için Kayseri adina bir kez daha tesekkür ediyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz.” ifadelerini kullandi.

Basarida Baskan Çolakbayrakdar’in ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir payi oldugunu söyleyen sporcular da desteklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA