Türkiye Sampiyonasi'nda 10 Metre Havali Tabanca Ve Tüfek Müsabakalari Yapildi

İçel’de devam eden Para Aticilik Tüm Dallar Türkiye Sampiyonasi’nda 10 metre havali tabanca ve tüfek müsabakalari yapildi.

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu (TAAF) tarafindan düzenlenen, 15 ilden 18 kulüp ve 53 sporcunun katildigi Para Aticilik Tüm Dallar Türkiye Sampiyonasi’nin ikinci gününde 10 metre havali tabanca ve tüfek müsabakalari yapildi.

Erdemli Atis Poligonunda gerçeklestirilen sampiyonada dereceye giren sporculara gün sonunda madalya ve kupalari Erdemli Kaymakami Aydin Tetikoglu, Federasyon As Baskani Kadri Akgün ile Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ferhat Keskin tarafindan verildi.

Sampiyonada 10 metre havali tüfekte, ayakta erkeklerde (R1) SH1 dalinda birinciligi Ankara TSK Rehabilitasyon Spor’dan Celal Karaca, kadinlar (R2) SH1 dalinda birinciligi Aksaray Okçular Spor’dan Suzan Çevik, ayakta karisik (R4) SH2 dalinda birinciligi Ankara EGO’dan Hakan Çevik aldi.

10 metre havali tabancada ise erkeklerde (P1) SH1 dalinda birinciligi Ankara’dan ferdi katilan Taha Yasin Küsmüs alirken, kadinlarda (P2) SH1 dalinda birinciligi Bursa Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü’nden Aysel Özgan elde etti.

Kaynak: İHA