Gökalp Kasapoglu Açiklamasi 'Besiktas Maçini Kazanmak Istiyoruz'

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da, kulüp ikinci baskani Gökalp Kasapoglu, Besiktas ile deplasmanda oynayacaklari zorlu maçi kazanmak istediklerini söyledi.

Alanyaspor karsilasmasinda yesil-beyazli taraftarlara 3 puan hediye edemedikleri için üzgün olduklarini ifade eden Kasapoglu, yaptigi açiklamada, “Hafta sonu sahamizda Alanyaspor ile oynadigi karsilasmayi kazanip 9 maçlik galibiyet özlemine son vermek istiyorduk ama olmadi. 2-0 geriye düstügümüz maçta 2-2’lik esitligi saglasak da bizi 3 puana tasiyacak üçüncü golü bulamayinca sahadan 1 puanla ayrilmak zorunda kaldik, üzgünüz” dedi.

Simdi gözlerini bu hafta Istanbul deplasmaninda Besiktas ile oynayacaklari zorlu 90 dakikaya çevirdiklerini ifade eden Kasapoglu, “Önümüzde Besiktas karsilasmasi var. Yine çok zor bir maç bizi bekliyor. Bir günlük izinin ardindan Besiktas müsabakasinin hazirliklarina bugün baslayacagiz. Besiktas maçina iyi hazirlanip Istanbul’a güzel bir sonuç almaya gidecegiz. Süper Lig’de artik telafisi olmayan haftalara girdik. Her maç çok önemli bizim için. Besiktas maçi da ayni sekilde çok çok önemli. Geçen sezon rakibimizi Istanbul’da yenmistik. Bu haftaki maçta da ayni basariyi tekrar edip kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA