Basketbol Grup Müsabakalari Karaman'da Yapilacak

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün ev sahipliginde 6-9 Nisan 2023 tarihleri arasinda düzenlenecek Okul Sporlari Yildizlar Basketbol Grup müsabakalarinda 10 ilden 252 sporcu bir üst tur mücadelesi verecek.

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskanliginin 2023 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde düzenlenecek Okul Sporlari Yildizlar Basketbol Grup müsabakalarinda heyecan 6 Nisan Persembe günü basliyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazim Karabekir Spor Salonu ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalarda 10 ilden 21 takim ve 252 sporcu yari final mücadelesi verecek. Karaman takimlarinin da kizlar ve erkekler kategorilerinde mücadele edecegi grup müsabakalarinda Aksaray, Antalya, Hatay, Kirsehir, Kilis, Konya, İçel, Nigde ve Adana illeri yer aliyor. 4 gün sürecek müsabakalar, 9 Nisan Pazar günü yapilacak son gün karsilasmalarinin ardindan tamamlanacak.

Karaman’da sportif müsabakalarin araliksiz devam ettigini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, 4 gün sürecek müsabakalarda yari final mücadelesi verecek tüm sporculara basarilar diledi.

Kaynak: İHA