Vincent Abobubakar Açiklamasi 'Galatasaray Ligde Avantajli Ama Kimse Ne Olacagini Bilemez'

Besiktas’in Kamerunlu yildizi Vincent Aboubakar, alinan galibiyet ile ligde dengelerin degistigini söyleyerek, "Galatasaray ligde avantajli ama kimse ne olacagini bilemez" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Besiktas, evinde karsilastigi Galatasaray’i 3-1’lik skorla maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Besiktas’in yildiz santrforu Vincent Aboubakar, "Öncelikle takim arkadaslarima tesekkür etmek istiyorum. Bu hafta gerçekten çok iyi çalistik. Çok iyi hazirlandik bu mücadeleye, çok önemli bir galibiyet aldik. Önemli bir zafer kazandik. Ailemiz için buradaki taraftarlar için, onlara çok tesekkür ediyorum. Bize çok büyük destek oldular bugün. Ekip olarak sahada kalbimizle oynadik. Besiktas’i seven Besiktas’i tutan herkese hediye ediyorum bu galibiyeti" dedi.

Kazanilan 3 puan sonrasi ligde degisen dengeler hakkinda sorulan soruyu yanitlayan Aboubakar, "Tabii ki Galatasaray’in suan bariz bir puan avantaji var. Ama kimse ne olacagini bilemez. Bizim odak noktamiz bu sekilde oynayip kazanmaya devam etmek. Sonunda ne olur kimse bilemez. Suan biz çok iyi gidiyoruz, devam edecegiz ve sezonu böyle bitirecegiz" diye konustu.

Sari-kirmizili takima karsi ilk golünü attigini dile getiren Kamerunlu oyuncu, "Ilk kez Galatasaray’a karsi bir golüm oldu. Zaten maçtan önce atmam gerekiyordu diye bir düsündüm ve attim. Önemli olan tabii ki burada zafer kazanmakti. Görüyorsunuz böyle galibiyet alinca, her sey çok iyi oluyor. Taraftarlar mutlu oluyor, biz mutlu oluyoruz ve bu mutlulugu devam ettirmek istiyoruz, herkese ulastirmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Maçta attigi golün Cristiano Ronaldo gollerine benzetilmesi üzerine Aboubakar "Gerçek Ronaldo baska bir seviye, o çok farkli güçlü bir seviye, ben gol attigim için takimima yardimci oldugum için mutluyum. Bugün gol atacagimi ve kazanacagimizi biliyordum. Bildigim için bu sekilde davrandim" açiklamalarinda bulundu.

Öte yandan geçtigimiz yil geçirdigi kalp krizi sonrasi aort damari yirtilan ve uzun süre tedavi gördükten sonra hayati tehlikeyi atlatan Besiktas’in eski futbolcusu Ersen Martin, tekerlekli sandalye ile stadyuma geldi. Mücadelenin ardindan futbolcularin çikis noktasina gelen Ersen Martin ile iki takimin futbolculari yakindan ilgilendi.

Kaynak: İHA