Turgutluspor Galibiyetin Keyfini Yasiyor

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor evinde oynadigi maçta Kirikkale Büyük Anadoluspor’u 4-1 maglup etti. Karsilasma sonrasi açiklamalarda bulunan kirmizi siyahlilarin teknik patronu Dogan Engin takiminin harika bir performans sergiledigini söyledi.

Turgutlu 7 Eylül Stadinda Turgutluspor ile Kirikkale Büyük Anadoluspor arasinda dün oynanan karsilasma ev sahibi Turgutluspor’un 4-1 üstünlügü ile sona erdi. Karsilasmada golleri Turgutluspor adina 21. dakikada Sertan Yigenoglu, 50. ve 70. dakikalarda Mert Polat Keklik ve 89. dakikada Berkay Sezer’den gelirken, Kirikkale Büyük Anadoluspor’un tek golü ise 90+2’de Adem Ercan’dan geldi. Karsilasma sonrasi açiklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Dogan Engin takimin performansindan oldukça memnun oldugunu belirtti.

Engin yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

"Kirikkale Büyük Anadolu Spor karsisinda harika bir takim performans sergiledik. Ilk dakikadan itibaren sahada galibiyet istegiyle yanip tutusan ve mücadele eden bir takim vardi. Devreye 1-0 önde girdik. Ikinci yariya da ayni sekilde devam etmemiz gerektigini konustuk ve ikinci yari daha bunu sürdürüp sahada mücadele ettik. Oyuncularimin hepsi üzerlerine düsen görevleri layikiyla yerine getirdiler. Muazzam oynadilar. Sanssiz bir sürecin ardindan takim olarak iyi oyunla bol gollü bir galibiyet aldik. Galibiyet bizim için önemliydi. Takimimi tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Ayrica 90 dakika boyunca takimimizi destekleyen taraftarimiza da tesekkür ediyorum ve 3 puani onlara armagan ediyorum."

Kaynak: İHA