Omar Colley Açiklamasi 'Planlarimiza Sadik Kaldik Ve Galip Geldik'

Besiktasin basarili savunma oyuncusu Omar Colley, derbi müsabakasinda alinan galibiyetlerin daha kiymetli oldugunu vurgulayarak, “Planlarimiza sadik kaldik ve galip geldik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi Galatasaray’i 3-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina konusan Besiktas’in basarili defans oyuncusu Omar Colley, "Bizim için her maç çok önemli. Fakat evimizde oynadigimiz bir derbi müsabakasindan elde edilen galibiyetin önemi çok daha farkli oluyor. Biz bu süreçte en iyi oynayan takim oldugumuzu herkese göstermek istiyoruz ki bence bunu da oynadigimiz oyun ile gösteriyoruz. Bugün geriye düsmemize ragmen pes etmedik. Oyunu asla birakmadik. Maç öncesi bu maç hakkinda planlarimiz vardi. Planimiza sadik kaldik ve harika bir galibiyet aldik. Bu sekilde oynamaya ve galibiyet almaya devam edecegiz" dedi.

Sakatligi hakkinda sorulan soruyu da yanitlayan Colley, "Oynamak zorunda hissettim. Buraya geldigimden beri iyi performans gösterdigimi düsünüyorum. Iyi olan bir takimin iyi bir parçasi oldugumu düsünüyorum. Bu maçta da takimimin yaninda olmak istedim. Arkadaslarimi yalniz birakmak istemedim. Savasçi bir ruha sahibim. Mental olarak asla oynamamak gibi bir düsüncem olmadi. Antrenmanda bir darbe almistim ve agrilarim vardi. Agrilar ikinci planda kaldi ve oynadim. Neticesinde de güzel bir galibiyet aldik" diye konustu.

Son maçlarda savunmada yakalanan istikrar hakkinda konusan Omar Colley, "Saiss tecrübeli bir oyuncu. Sahada bulundugunda lider ruhu ön planda olan bir oyuncu. Birlikte oynadigimizda iyi bir ikili oldugumuzu düsünüyorum. Takim olarak savunmada iyi performans gösterdigimiz zaman bugün oldugu gibi galibiyet ile sahadan ayrilmamiz kaçinilmaz oluyor. Takimi bir ev olarak düsünürsek, takimin savunmasi da evin temeli konumunda oluyor. Bence bizim temelimiz de iyi. Bu sene sonunda da inaniyorum ki ligin en iyi stoper ikilisi olacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA