'Mahalle Ligi' Agri'da Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen “Mahalle Ligi” Agri’da basladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Türkiye genelinde ilk defa düzenledigi ve Spor Toto Teskilatinin da destekledigi Arkadasini Bul, Takimini Kur “Mahalle Ligi” Agri’da basladi.

Gençlik ve Spor Bakanliginin Türkiye genelinde 14-19 yas arasi gençlere yönelik ilk defa düzenledigi Spor Toto Teskilatinin da desteklemis oldugu ve Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan yürütülecek olan projede Badminton, Basketbol, ve Voleybol Branslarindan olusan "Mahalle Ligi" spor etkinligi Voleybol müsabakalari ile start aldi.

Agri Merkez Hürriyet Mahallesinde ki Naci Gökçe Anadolu Lisesi Spor Salonunda Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen "Mahalle Ligi" genis bir katilim ve yogun bir ilgi ile basladi.

Spor etkinligine Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Egitim Sube Müdürü Voleybol Il Temsilcisi Gökmen Aslankiliç, Spor Sube Müdürü Turan Tunç ve sporcular katildi.

Proje hakkinda açiklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din; "Gençlik ve Spor Bakanligimizin bu projesi ile gençlerimizi sporla, egitimle yoguracagiz bu sekilde kazandiracagiz. Farkli yetenekler ve meziyetlere sahip olan çocuklarimizi ortaya çikaracagiz ve insallah buradan nice milli sporcular çikacak. Ülkemizin bayragini uluslar arasi arenalarda dalgalandiracak ve bu organizasyonlar bunlara vesile olacak. "Arkadasini bul, Takimini Kur Mahalle ligi Projesinde yaklasik bir ay sürecek bir etkinlik. Hepimiz bu süreci coskuyla, sevinçle, sporla geçirecegiz." Müsabakalarda mücadele edecek olan tüm sporculara basarilar diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA