Kusadasispor 2. Lig Için Play Off'u Garantiledi

TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan Kusadasispor Kulübü, Igdir FK’nin kendi sahasinda Gümüshane Sportif Faaliyetler’i 5-1 yenmesi sonucu, Play-Off oynamayi matematiksel olarak garantiledi. Kusadasispor, kalan 3 maçindan maglup ayrilsa bile 2. Lige çikmak için Play Off oynayacak.



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta yer alan Kusadasispor Kulübü, 2. Lige çikmak için Play-Off’ta mücadele edecek. Igdir FK, kendi sahasinda Gümüshane Sportif Faaliyetler’i 5-1 yenmesi sonucu, Kusadasispor Kulübü Play-Off oynamayi garantiledi. Basarili bir sezon geçiren fakat son haftalarda sakatliklarla mücadele eden Kusadasispor, haftalardir puan kaybi yasamasina ragmen Play-Off oynamayi matematiksel olarak garantiledi. Siyah beyazli ekip kalan 3 maçini kaybetse bile 2. Lige çikmak için mücadele edecek.

Kusadasispor taraftarlari kentte büyük sevinç yasarken, Kusadasispor Kulübü Baskani Alim Emiroglu, “22 yillik bir hasreti bitirerek 3. Lige çiktik. Ilk sezon Play-Off’u kil payi kaçirdik. Bu sezon basarili bir sezon geçiren Kusadasisporumuz, ikinci lige çikmak için Play-Off oynamayi garantiledi. Futbolcularimizi ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Ayni basariyi Play Off’larda da göstererek ikinci lige çikacagimiza yürekten inaniyorum” dedi.



Kusadasispor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Burak Solakel, "Sezon basindan bu yana çok basarili bir sezon geçirdik. Oyuncularimizi tek tek tebrik ediyorum. Son haftalarda 6 oyuncumuz sakatlik geçirdi. Ciddi puan kaybi yasamamiza ragmen Play-Off oynamayi garantiledik. Sakatlanan oyuncularimizi Play-Off maçlarina yetistirmeyi hedefliyoruz. Oyuncularimizin moralleri çok yüksek ve Play-Off’tan 2. Lige çikacagiz biz inaniyoruz” diye konustu.



Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’de Kusadasispor’u basarisindan dolayi tebrik ederek, “Kusadasispor Kulübümüz 2. Lige çikmak için Play-Off oynamayi garantilemistir. Bizler inaniyoruz ki, basarili bir sezon geçiren Kusadasisporumuz, Play-Off’larda da ayni basariyi elde ederek ikinci lige çikacaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA