Bülent Ertugrul Açiklamasi 'Denizlispor'un Gelecek Sezon Için Planlamasini Yapiyoruz'

A. Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertugrul, Samsunspor maçinin ardindan “Gelecek sezon Denizlispor bir alt ligde mücadele edecek, bunun planlamasini yapiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor, evinde agirladigi Samsunspor’a 2-1 yenildi. Ligden düsmesi kesinlesen Denizlispor’un Teknik Direktörü Bülent Ertugrul, maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Gelecek sezonun planlamasini yaptiklarini ifade eden Ertugrul, “Oyun planladigimiz ve programladigimiz sekilde basladi.

Planlamamiz 1. bölgede karsilayip geçis oyunu oynamakti. Ilk yari bunu çok basaramadik, rakibimize biraz pozisyon verdik. Ikinci yari taktiksel olarak biraz degisiklik yaptik. Topun bizde kalmasini özellikle 20-25 dakikalik sürede artirdik. Top biraz daha bizde kaldi ve kenardan merkezden hücumlar yaptik. Gelisim süreci devam ediyor. Biz 9 tane altyapidan oyuncu oynatiyoruz. Bu çocuklarla bireysel ve bölgesel antrenman yapiyoruz. Gelecek sezon Denizlispor bir alt ligde mücadele edecek, bunun planlamasini yapiyoruz, rakibimizi tebrik ediyoruz. Bundan sonra son maçimizi Altay’la yapacagiz, bunu Denizlispor’a yakisir sekilde oynayip sezonu bitirecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA